Σάσα Σταμάτη: Όταν ο Στέλιος Ρόκκος έγινε έξαλλος μαζί της – «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;»
09:46 - 20/10/2019
Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ανάμεσα στους καλεσμένους […]
The post Σάσα Σταμάτη: Όταν ο Στέλιος Ρόκκος έγινε έξαλλος μαζί της – «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Ρόκκος για Σάσα Σταμάτη: «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;»
Ο Στέλιος Ρόκκος του βράδυ του Σαββάτου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά»...
Διαβάστε το στο ZouglaΣτέλιος Ρόκκος για Σάσα Σταμάτη: «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;»
Ο Στέλιος Ρόκκος του βράδυ του Σαββάτου ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Ανάμεσα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣάσα Σταμάτη: Όταν ο Στέλιος Ρόκκος έγινε έξαλλος μαζί της – "Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;" (VIDEO)
Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε και το περιστατικό, όπου ο γνωστός τραγουδιστής είχε γίνει έξαλλος μαζί της.
«Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Στέλιο Ρόκκο. Ήμουν ρεπόρτερ στο Πρωινό του Mega, με Φαίη και Γιώργο, και μου είχαν πει να πάω στη συνέντευξη τύπου του Ρόκκου με τον Ρέμο. Πάω, κάνω τον Ρέμο, όλα καλά κι όλα ωραία και κάποια στιγμή φτάνει η σειρά του κυρίου Ρόκκου. Εγώ γενικά δεν χρησιμοποιώ πληθυντικό στη ζωή μου, καθόλου. Όποιος κι αν είναι ο άλλος, θεωρώ ότι άλλα είναι τα πράγματα που δείχνουν σεβασμό.
Και αρχίζω και του μιλάω διαχυτικά, χ
Διαβάστε το στο thestival.grΣταμάτη: «Όταν γνώρισα τον Ρόκκο είπε για μένα «πού τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια»»; [βίντεο]
Μια από τους καλεσμένους στο χθεσινό αφιέρωμα της εκπομπής Στην Υγειά Μας για τον Στέλιο […]
The post Σταμάτη: «Όταν γνώρισα τον Ρόκκο είπε για μένα «πού τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια»»; [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΌταν ο Στέλιος Ρόκκος έγινε έξαλλος με την Σάσα Σταμάτη – «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;»
Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ήταν ο Στέλιος Ρόκκος...
The post Όταν ο Στέλιος Ρόκκος έγινε έξαλλος με την Σάσα Σταμάτη – «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣάσα Σταμάτη: Όταν ο Ρόκκος έγινε έξαλλος μαζί της – "Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;"
Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε και το περιστατικό, όπου ο γνωστός τραγουδιστής είχε γίνει έξαλλος μαζί της.
«Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά με τον
Διαβάστε το στο madata.grΣάσα Σταμάτη – Στέλιος Ρόκκος: Η αποκάλυψη για τον άγριο καβγά – «Που τη βρήκατε αυτή την κομμώτρια;»
Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Σάσα Σταμάτη, η οποία αποκάλυψε και το περιστατικό, όπου ο γνωστός τραγουδιστής είχε γίνει έξαλλος μαζί της. «Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Στέλιο Ρόκκο. Ήμουν ρεπόρτερ στο Πρωινό του Mega, με […]
Διαβάστε το στο irafina.gr