Βέλγιο: Διαδηλωτές περίμεναν... με κατσαρόλες και τηγάνια τον Μακρόν στην Οστάνδη - Βίντεο

18:40 - 24/04/2023

«Είμαστε εδώ, είμαστε εδώ, έστω κι αν δεν θέλει ο Μακρόν», φώναζαν ρυθμικά οι διαδηλωτές, περιμένοντας τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος συμμετέχει στη «Σύνοδο Κορυφής της Βόρειας Θάλασσας»

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαδηλωτές υποδέχτηκαν με κατσαρόλες και τηγάνια τον Μακρόν στη Σύνοδο της Βόρειας Θάλασσας στην Οστάνδη

Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν βρήκε την ησυχία του ούτε στο Βέλγιο από τους διαδηλωτές που τον έχουν βάλει στο στόχαστρο για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότητσης στη Γαλλία. Ο πρόεδρός της Γαλλίας πήγε στην Οστάνδη του Βελγίου για τη Σύνοδο Κορυφής της Βόρειας Θάλασσας. Κι εκεί, όμως, ο Εμανουέλ Μακρόν βρήκε το μπελά του από ... Περισσότερα To άρθρο Διαδηλωτές υποδέχτηκαν με κατσαρόλες και τηγάνια τον Μακρόν στη Σύνοδο της Βόρειας Θάλασσας στην Οστάνδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βέλγιο: Διαδηλωτές υποδέχτηκαν με... κατσαρόλες τον Εμανουέλ Μακρόν

Καμιά πενηνταριά διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο όπου θα γινόταν η «Σύνοδος Κορυφής της Βόρειας Θάλασσας».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Βέλγιο: Διαδηλωτές υποδέχτηκαν με κατσαρόλες τον Εμανουέλ Μακρόν

Μακρόν: Καμιά πενηνταριά διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο όπου θα γινόταν η «Σύνοδος Κορυφής της Βόρειας Θάλασσας». Κρατώντας λάβαρα του ακροαριστερού γαλλικού κόμματος NPA (Νέο Αντικαπιταλιστικό Κόμμα) και της «Επίθεσης», μιας συλλογικότητας πολιτών από τη Λιλ, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν γύρω στις 16.00, λίγο πριν από την αναμενόμενη άφιξη του Μακρόν, σε μια γέφυρα που […] Το άρθρο Βέλγιο: Διαδηλωτές υποδέχτηκαν με κατσαρόλες τον Εμανουέλ Μακρόν εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μακρόν: Νέα υποδοχή διαδηλωτών με κατσαρόλες και τηγάνια στο Βέλγιο (βίντεο)

«Είμαστε εδώ, είμαστε εδώ, έστω κι αν δεν θέλει ο Μακρόν», φώναζαν οι διαδηλωτές.Γάλλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Οστάνδη του Βελγίου για να υποδεχτούν τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος συμμετέχει στη «Σύνοδο Κορυφής της Βόρειας Θάλασσας». Κρατώντας λάβαρα του ακροαριστερού γαλλικού κόμματος NPA (Νέο Αντικαπιταλιστικό Κόμμα) και της «Επίθεσης», μιας συλλογικότητας πολιτών από τη Λιλ, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν, λίγο πριν από την άφιξη του Μακρόν, σε μια γέφυρα που οδηγεί στο λιμάνι της πόλης. «Είμαστε εδώ, είμαστε εδώ, έστω κι αν δεν θέλει ο Μακρόν», ήταν το σύνθημα που φώναζαν ρυθμικά, χτυπώντας κατσαρόλες και τηγάνια. Περίπου 20 αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την πρόσβασή τους στ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων