Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: Περιοδεία την Τρίτη σε Σχηματάρι, Θήβα και Λιβαδειά

20:10 - 24/04/2023

Συνεχίζει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα ο πρωθυπουργός - Το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομίλησε το μεσημέρι με πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν στη Θήβα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας». Τόνισε πως αυτό «μπορεί να γίνει με έναν τρόπο μόνο, με το να είναι η Νέα Δημοκρατία πολύ […] Το άρθρο Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Εκλογές 2023: Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει την Τετάρτη το πρόγραμμα της Ν.Δ.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει αύριο, Τετάρτη, το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ., ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Η παρουσίαση του προγράμματος θα γίνει… Εκλογές 2023: Ο Κ. Μητσοτάκης παρουσιάζει την Τετάρτη το πρόγραμμα της Ν.Δ. - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομίλησε το μεσημέρι με πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν στη Θήβα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας». Τόνισε πως αυτό «μπορεί να γίνει με έναν τρόπο μόνο, με το να είναι η Νέα Δημοκρατία πολύ […] The post Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Να κλείσουμε την πόρτα σε όλα τα σενάρια καταστροφής της χώρας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στερεά Ελλάδα: Περιοδεία Μητσοτάκη την Τρίτη σε Σχηματάρι, Θήβα και Λιβαδειά

Συνεχίζει τις περιοδείες ανά την Ελλάδα ο πρωθυπουργός Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη 25 Απριλίου θα επισκεφθεί το Σχηματάρι, τη Θήβα και τη Λιβαδειά.  «Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει – Όσο πιο δυνατό το μήνυμα της τόσο θα οπλίσει με δύναμη το νικητή για τις δεύτερες εκλογες» είναι το μήνυμα […] The post Στερεά Ελλάδα: Περιοδεία Μητσοτάκη την Τρίτη σε Σχηματάρι, Θήβα και Λιβαδειά appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μητσοτάκης: Περιοδεία την Τρίτη σε Σχηματάρι, Θήβα και Λιβαδειά

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τρίτη 25 Απριλίου θα επισκεφθεί το Σχηματάρι, τη Θήβα και τη Λιβαδειά. Επίσης αύριο ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων