Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, εγώ αυτές τις επιφάσεις δεν τις μπορώ»

00:30 - 25/04/2023

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια μίλησε […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, εγώ αυτές τις επιφάσεις δεν τις μπορώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου τον Γιάννη, έχουμε γίνει κολλητοί

H Κατερίνα Ζαρίφη εισέβαλε στο πλατό του «The 2Night Show» της Δευτέρας (24/5) και η κουβέντα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δεν μπορούσε παρά να είναι απρόβλεπτη και απολαυστική. Χειμαρρώδης, με αστείρευτο χιούμορ και τον γνωστό αυθορμητισμό της, μίλησε για την τηλεοπτική της παρουσία στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», για τις συνεργασίες, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Επίσης, απάντησε με τον «δικό» της τρόπο, σε όλες τις «καυτές» ερωτήσεις του Γρηγόρη. Ποιος είναι ο Πάνος που της έχει «κλέψει» την καρδιά; Γιατί μέχρι τώρα δεν τους έχει «τσακώσει» κάποιος φωτογραφικός φακός; «Είσαι στην καλύτερή σου φάση εμφανισιακά και προσωπικά. Θα χτυπήσω απευθείας στο προσωπικό…» είπε ο Γρηγόρης Αρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου, εγώ αυτές τις επιφάσεις δεν τις μπορώ»

Τι είπε για τον νέο της σύντροφο

Διαβάστε το στο news.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου- Πάμε μαζί παντού»

Η δημοσιογράφος και ηθοποιός Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε εχθές Δευτέρα 24/4 καλεσμένη στο The 2Night Show με το Γρηγόρη Αρναούτογλου μιλώντας για την προσωπική και επαγγελματική της πορεία σε ένα κλίμα ιδιαίτερα χαλαρό όπου η χημεία μεταξύ τους ήταν έκδηλη. Ο παρουσιαστής του ANT1 θέλησε να ξεκινήσει τη συνέντευξη ρωτώντας για τις εξελίξεις στα προσωπικά της […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Ο Πάνος είναι φίλος με τον πρώην μου- Πάμε μαζί παντού» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο