Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Μίλησα με τον Στάθη Σχίζα και μου είπε ακριβώς τι έγινε»
16:02 - 25/04/2023
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το πώς διαχειρίστηκε τις πληροφορίες που γνώριζε όταν μπήκε στο reality επιβίωσης. Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Δεν είπα σε κανέναν τι συνέβαινε εκτός παιχνιδιού» «Φέτος το Survivor ήταν το πιο σκληρό πράγμα έχω ζήσει, […]
The post Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Μίλησα με τον Στάθη Σχίζα και μου είπε ακριβώς τι έγινε» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η κόντρα με τον Γκότση και ο πραγματικός λόγος αποβολής της Δαλάκα
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης...
Διαβάστε το στο ZouglaΠαναγιώτης Κωνσταντινίδης: Η κόντρα με τον Γκότση και ο πραγματικός λόγος αποβολής της Δαλάκα
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι”. Μεταξύ άλλων, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την κόντρα του με τον Ηλία Γκότση, αλλά και για τον πραγματικό λόγο αποβολής της Κατερίνας Δαλάκα από το ριάλιτι επιβίωσης. «Έχω έρθει εδώ […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Ο Βασάλος είναι Μάνθος Φουστάνος»
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης πέρασε το μεσημέρι της Τρίτης το κατώφλι του Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά. Ο πρώην survivor […]
The post Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Ο Βασάλος είναι Μάνθος Φουστάνος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΠαναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Είχαμε κόντρα με τον Ηλία Γκότση στο Survivor All Star»
Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που αποχώρησε από το Survivor All Star και επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη
To άρθρο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Είχαμε κόντρα με τον Ηλία Γκότση στο Survivor All Star» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠαναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Με τον Ηλία Γκότση είχαμε κόντρα στο Survivor All Star»
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Η Κατερίνα Δαλάκα δεν είχε επαφή με τηλέφωνο. Δεν είχε επικοινωνία, απλώς κάπνισε».
Διαβάστε το στο neolaia.grΠαναγιώτης Κωνσταντινίδης: "Ο Βασάλος είναι Μάνθος Φουστάνος"
"Θα με λένε και κακό, αλλά εγώ λέω αυτά που έχω δει και την ταπεινή μου άποψη, όπως το βίωσα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr