Η Ιωάννα Τούνη απαντά στους επικριτές της: «Λένε πως είμαι τυχερή στη ζωή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα»
18:04 - 25/04/2023
Η Ιωάννα Τούνη έχει καταφέρει στα μόλις 29 της χρόνια να αποκτήσει τη δική της επιχείρηση
To άρθρο Η Ιωάννα Τούνη απαντά στους επικριτές της: «Λένε πως είμαι τυχερή στη ζωή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια – «Όταν τους ακούω να λένε πως είμαι τυχερή στη ζωή μου…»
H influencer τα είπε όλα με ένα βίντεο...
Διαβάστε το στο Ιωάννα Τούνη στους επικριτές της: «Λένε πως είμαι τυχερή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα...»
Η Ιωάννα Τούνη απαντά με τον τρόπο της σε όσα λένε ότι βρήκε τα πάντα εύκολα στη ζωή τηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννα Τούνη στους επικριτές της: «Λένε πως είμαι τυχερή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα…»
Η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο στο TikTok θέλησε να σχολιάσει την αρνητική κριτική που ενίοτε δέχεται. Πολλές φορές η διάσημη influencer δέχεται «πυρά» από χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα κάτω από τις αναρτήσεις της και τώρα περνά στην… αντεπίθεση. Έτσι η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει στα όσα λέγονται για εκείνη και στο ότι της έχουν έρθει […]
The post Ιωάννα Τούνη στους επικριτές της: «Λένε πως είμαι τυχερή και όλα μου έχουν έρθει εύκολα…» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΙωάννα Τούνη: «Όταν τους ακούω να λένε πως όλα μου έχουν έρθει εύκολα…»
Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει στους επικριτές της, μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΤikTok. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έγινε μητέρα στις 10 Ιανουαρίου και ζει τις πιο όμορφες στιγμές μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, και φυσικά είναι αχώριστη με τον γιο της, κάτι που δείχνει καθημερινά στους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον λογαριασμό της […]
The post Ιωάννα Τούνη: «Όταν τους ακούω να λένε πως όλα μου έχουν έρθει εύκολα…» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr