Μπέος: «Να τους πάρει σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 οπαδούς
20:00 - 25/04/2023
Μπέος: «Να τους πάρει σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 οπαδούς
25/04/2023
O Αχιλλέας Μπέος έκανε παρέμβαση σε ραδιοφωνική εκπομπή την ώρα που ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μιλούσε για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και δήμαρχος του Βόλου, απάντησε σε όλα τα θέματα γύρω από το… ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!
«Έχουν πάρει φόρα, αμπάριζα ο Αντωνίου, ο Διακοφώτης τις εκπομπές. Εγώ θέλω να δώσω μερικές πληροφορίες στον κόσμο», ήταν η πρώτη του τοποθέτηση και συνέχισε: «Τι έχετε κάνει τόσα χρόνια, όχι εσείς, γενικά προς κάθε παράγοντα το λέω. Τι έχουμε κάνει για να βάλω και τον εαυτό μου μέσα, για να μη γίνονται
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέος: «Να τους πάρει σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 οπαδούς – Αν μπουν 401 άτομα κλείνω τα φώτα»!
Ο Αχιλλέας Μπέος με παρέμβασή του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε για το θέμα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, λέγοντας πως στο «Πανθεσσαλικό» θα γίνει μόνο με 400 ονομαστικές προσκλήσεις. O Αχιλλέας Μπέος έκανε παρέμβαση στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «η έφεση της Τρίτης». Την ώρα που ο Παναγιώτης Διακοφώτης, μέλος της […]
The post Μπέος: «Να τους πάρει σπίτι του ο Αντωνίου τους 10.000 οπαδούς – Αν μπουν 401 άτομα κλείνω τα φώτα»! appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr