Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

11:36 - 26/04/2023

Ο Απόστολος Ρουβάς βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά και επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι […] The post Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνω πρώτη φορά μπαμπάς

Την ευχάριστη είδηση πως η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί επιβεβαίωσε σήμερα (26.04.2023) ο Απόστολος Ρουβάς. Ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς «πρόδωσε» τα… ευχάριστα, όταν μετά το πάρτι έκπληξη που του έκαναν για τα γενέθλιά του, ανέβασε στο Instagram βίντεο όπου φιλούσε τρυφερά την κοιλιά της συντρόφου του. «Δεν ήθελα ακόμα να επικοινωνήσω ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνω πρώτη φορά μπαμπάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Απόστολος Ρουβάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει πατέρας

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει πατέρας, έκανε ο Απόστολος Ρουβάς το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου. Ο σεφ μίλησε στο «Πρωινό» για τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου και πρώτο τους παιδί που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες. Τα ευχάριστα, αποκάλυψε πρόσφατα, στα γενέθλιά του όταν η αντίδρασή του […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Απόστολος Ρουβάς: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Απόστολος Ρουβάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Απόστολος Ρουβάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.«Δεν ήθελα ακόμα να επικοινωνήσω κάτι και να το μοιραστώ. Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα που μου έκαναν το πάρτι της έκπληξης, συγκινήθηκα και χάρηκα που είδα τον πατέρα μου. Γύρισα από μία κουραστική ημέρα στην δουλειά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – “Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή”

Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Ο σεφ και πρώην παίκτης του Survivor δεν έκρυψε τη χαρά του για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Φανής Γιαβρίδου και αποκάλυψε πώς του ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός. “Δεν ήθελα να το μοιραστώ ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι την […] The post Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – “Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Απόστολος Ρουβάς: «Θα γίνω για πρώτη φορά μπαμπάς»

Ο Απόστολος Ρουβάς εξομοογήθηκε

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Απόστολος Ρουβάς: Ο γνωστός σεφ εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και επιβεβαίωσε και επίσημα ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. O Απόστολος Ρουβάς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου και η ανυπομονησία τους είναι τεράστια. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ The post Απόστολος Ρουβάς: Επιβεβαίωσε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε δημόσια ότι θα γίνει πατέρας: «Για πρώτη φορά μπαμπάς»

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Απόστολος Ρουβάς αφήνοντας υπονοούμενο για τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Φανής Γιαβρίδου. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη και η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε πριν από μερικές εβδομάδες τον γνωστό σεφ ο οποίος είχε δηλώσει για το επόμενο βήμα στη […] The post Ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε δημόσια ότι θα γίνει πατέρας: «Για πρώτη φορά μπαμπάς» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»