Σάντουιτς καπρέζε
11:38 - 26/04/2023
Υλικά 1 μπαγκέτα, κομμένη στη μέση κατά μήκος 1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και κομμένη στη μέση 2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε φέτες 120 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, σε φέτες 15- 20 φύλλα φρέσκου βασιλικού Αλάτι και μαύρο πιπέρι κατά βούληση 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι Εκτέλεση Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τη μπαγκέτα με τις κομμένες πλευρές προς τα πάνω, σε απόσταση, για περίπου 2 λεπτά, μέχρι το εσωτερικό της να είναι ελαφρώς τραγανό. Τρίψτε κάθε μισό με μισή σκελίδα σκόρδο -το τραγανό ψωμί θα απελευθερώσει τα αιθέρια έλαια του σκόρδου, δίνοντάς σας στιγμιαίο σκορδόψωμο. Στρώστε το κάτω μισό της μπαγκέτας, εναλλάσσοντας με φέτες ντομάτας, μοτσαρέλα και φύλλα βασιλικού. Αλα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr