Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση»
10:48 - 27/04/2023
Ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την υπόθεση του Αλέξη
To άρθρο Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση» (Βίντεο)
«Εγώ μπορώ να πω ότι είναι ατυχές αλλά δε μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποιες κυρίες που κάνουν δικά τους site να με στοχοποιούν ως υπερασπιστή του κ. Γεωργούλη» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο Φαίη Σκορδά κατά Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Πρωινό μας και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την Ελένη Χρονοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Πρωινό μας και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την Ελένη Χρονοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. «Κατά την άποψή μου μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και να μην είναι έτσι. Μπορεί να είναι σύμπτωση και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη»
Καλεσμένος στο Πρωινό μας, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία για βιασμό και […]
The post Φαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦαίη Σκορδά σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη»
«Σπύρο μου τόσο καιρό προσπαθούμε να μην στοχοποιούμε το θύμα, το οποίο έτσι το βάζεις σε μία διαδικασία να απολογηθεί, που είναι δύσκολη»
Διαβάστε το στο neolaia.grΣκορδά σε Μπιμπίλα: "Δεν περιμέναμε από σένα αυτή την τοποθέτηση, συγγνώμη"
"Είπαμε ότι είναι ατυχές, μην το επαναλαμβάνεις! Να το κλείσουμε"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr