Ο «γύπας» του TikTok αποκαλύπτει: «Aπό τα 6.000 μηνύματα που έστειλα, βγήκα με 600 γυναίκες για μία βραδιά, είμαι το θύμα»

14:38 - 27/04/2023

O άνδρας που έγινε viral στο TikTok, o Σταύρος Γεωργάς, λόγω των ηχητικών μηνυμάτων που έστειλε σε χιλιάδες κοπέλες, ισχυρίζεται πως οι προσπάθειές του έφεραν αποτελέσματα, ενώ τονίζει πως «είναι το θύμα αυτής της υπόθεσης». O άνδρας που έγινε viral στο TikTok, o Σταύρος Γεωργάς, λόγω των ηχητικών μηνυμάτων που έστειλε σε χιλιάδες κοπέλες, ισχυρίζεται πως οι προσπάθειές του έφεραν αποτελέσματα, ενώ τονίζει πως «είναι το θύμα αυτής της υπόθεσης». Μάλιστα ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», για να παρουσιάσει τη δική του πλευρά, καθώς όπως λέει «οι γυναίκες […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Γεωργάς: Ο «γύπας» του TikTok αποκαλύπτεται – «Βγήκα με 600 γυναίκες, με εκδικούνται»

Ο Σταύρος Γεωργάς, ο viral «γύπας» του TikΤok, γνωστός και ως το «μια χαρά παιδί είμαι, δεν μου λείπει κάτι» ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης (27/4) στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του για τον σάλο που έχει προκύψει γύρω από το όνομά του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Aπό τα 6.000 μηνύματα που έστειλα, βγήκα με 600 γυναίκες για μία βραδιά, με εκδικούνται

«Τώρα με φλερτάρτουν χειρότερα, είμαι θύμα αυτής της υπόθεσης» υποστηρίζει ο Σταύρος Γεωργάς

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας