Εύη Βατίδου: «Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά ευρέως τα τελευταία 15 χρόνια»

08:22 - 29/04/2023

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε η Εύη Βατίδου, η οποία απάντησε και για τα […] The post Εύη Βατίδου: «Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά ευρέως τα τελευταία 15 χρόνια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Εύη Βατίδου αποκαλύπτει: Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά τα τελευταία 15 χρόνια

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη ζωή της και το θάρρος της να βγει και να μιλήσει γι’ αυτά ακριβώς την περίοδο που συνέβαιναν καθώς και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε η Εύη Βατίδου στη Σάσα Σταμάτη. Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εύη Βατίδου: «Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά ευρέως τα τελευταία 15 χρόνια»

Για τα προβλήματα που της είχαν δημιουργηθεί, όπως λέει, τα τελευταία 15 χρόνια και τα περισσότερα έχουν πια ξεπεραστεί, μίλησε η Εύη Βατίδου, σε συνέντευξη της στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη.Για τα προβλήματα που της είχαν δημιουργηθεί, όπως λέει, τα τελευταία 15 χρόνια και τα περισσότερα έχουν πια ξεπεραστεί, μίλησε η Εύη Βατίδου, σε συνέντευξη της στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη.Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα για σένα; Η ζωή για μένα έχει υπάρξει και δύσκολη και εύκολη. Σημασία […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εύη Βατίδου: Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά τα τελευταία 15 χρόνια, μίλησα τη στιγμή που μου συνέβαιναν

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη ζωή της και το θάρρος της να βγει και να To άρθρο Εύη Βατίδου: Τα προβλήματά μου ήταν γνωστά τα τελευταία 15 χρόνια, μίλησα τη στιγμή που μου συνέβαιναν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο