Χουάνκαρ: «Δεν μας κάνει η ισοπαλία, θέλουμε μόνο τη νίκη»
22:08 - 29/04/2023
Χουάνκαρ: «Δεν μας κάνει η ισοπαλία, θέλουμε μόνο τη νίκη»
29/04/2023
Ο Παναθηναϊκός στις 20:00 της Κυριακής (30/04) υποδέχεται στη Λεωφόρο την ΑΕΚ. Ο Χουάνκαρ μίλησε ενόψει του αγώνα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη προσωπική προετοιμασία που κάνει για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.
Οι δηλώσεις του Ισπανού στο Pregame στην εκπομπή Sportshow η οποία θα είναι δίωρη και το μεγαλύτερο μέρος της θα αφορά φυσικά το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου.
-Για το πως προετοιμάζεται προσωπικά για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι: «Αδιαμφισβήτητα το βασικό είναι να κάνεις μια αποκατάσταση σωματική, μια ανασυγκρότηση του εαυτού σου, να ξεκουραστείς και να έχεις στο μυαλό σου ένα
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χουάνκαρ: “Δεν μας κάνει η ισοπαλία, θέλουμε μόνο νίκη”
Ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού, Χουάνκαρ, μιλώντας στο "Sportshow" της COSMOTE TV ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ισοπαλία δεν κάνει για το τριφύλλι και θέλει παρά μόνο τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Διαβάστε το στο pagenews.grΓκουαρντιόλα: «Δεν ζω για την ιστορία μου, ζω τη στιγμή»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση με τη Φούλαμ, υπογράμμισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μέσω της δουλειάς του να κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους και δεν τον απασχολεί για την κληρονομιά που θα αφήσει στο ποδόσφαιρο. «Ζήσε τη στιγμή. Τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Δεν ζω για την ιστορία μου. Μου αρέσει να είμαι […]
The post Γκουαρντιόλα: «Δεν ζω για την ιστορία μου, ζω τη στιγμή» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr