Αλέξης Τσίπρας στο MEGA: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί η τραγωδία των Τεμπών

08:42 - 30/04/2023

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει στο MEGA για όλα τα ζητήματα πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας: «Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί η τραγωδία των Τεμπών» - Τι είπε για τις μετεκλογικές συνεργασίες

Σκληρή ήταν η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με το πρόγραμμα «Δήμητρα» του ΜέΡΑ25

Διαβάστε το στο

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες ώστε να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη

Αλέξης Τσίπρας: Τι είπε για την ακρίβεια, τα μετεκλογικά σενάρια και την τραγωδία στα Τέμπη σε νέα συνέντευξή τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τσίπρας: Κατεβαίνω στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών

Συνέντευξη εφ΄όλης της πολιτικής ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο Mega, όπου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ , τις ενδεχόμενες συνεργασίες μετά τις εκλογές 2023 και το κόμμα Κασιδιάρη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τσίπρας: Κατεβαίνω στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών

«Πυρά» στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στο Mega, τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα για να έρθει η αλλαγή,… Τσίπρας: Κατεβαίνω στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Αλέξης Τσιπρας: Κατεβαίνω στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο Mega το πρωί της Κυριακής όπου αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, στο debate, στο κόμμα Κασιδιάρη αλλά και στις ενδεχόμενες συνεργασίες μετά τις εκλογές. «Κατά πάσα πιθανότητα, κατά πάσα βεβαιότητα, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση στις […] Αλέξης Τσιπρας: Κατεβαίνω στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Εκλογές 2023 – Τσίπρας: «Η υποψηφιότητά μου στις Σέρρες είναι για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη»

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα για να έρθει η αλλαγή, δεν υπάρχει αλλαγή αλλιώς»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αλ. Τσίπρας: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη άσκησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα για να έρθει η αλλαγή, δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μιλώντας, σε συνέντευξή του στο Mega, για την υποψηφιότητα του στις Σέρρες (θα είναι και […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Τσίπρας: «Κατεβαίνω στις Σέρρες για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών»

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Εκλογές 2023 – Τσίπρας: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες ώστε να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη

Συνέντευξη στο MEGA παραχώρησε το πρωί της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναφέρηθηκε μίλησε για «προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές». «Κατά πάσα πιθανότητα, κατά πάσα βεβαιότητα, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση», είπε ο κ. Τσίπρας για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, λέγοντας ότι το ποιος θα κυβερνήσει θα το κρίνει με […] The post Εκλογές 2023 – Τσίπρας: Θα είμαι υποψήφιος στις Σέρρες ώστε να μην ξεχαστεί η τραγωδία στα Τέμπη appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»