Αλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω»
14:14 - 30/04/2023
Την έντονη ενόχλησή του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα ειπώθηκαν γι’ αυτόν στην εκπομπή της
To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη θα την μηνύσω»
Την έντονη ενόχλησή του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα ειπώθηκαν γι’ αυτόν στην εκπομπή της για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης που απέστειλε προς τα Μέσα. Ο ποινικολόγος κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι τον δυσφημεί και πως αυτό γίνεται επειδή ο πατέρας του πρώην συζύγου της, Θοδωρής […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλέξης Κούγιας κατά Σίσσυς Χρηστίδου: «Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω – Θα ζητήσω και χρηματική ικανοποίηση»
Με μια οργισμένη ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας καταφέρεται κατά της Σίσσυς Χρηστίδου, για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.Με μια οργισμένη ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας καταφέρεται κατά της Σίσσυς Χρηστίδου, για όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της για τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.Συγκεκριμένα κατηγορεί την παρουσιάστρια ότι τον δυσφημεί για συγκεκριμένους λόγους και την καλεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Διαβάστε επίσης: Σάλος με την δήλωση Κούγια: «Τι να το κάνεις ένα παιδί το οποίο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω»
Ενοχλημένος είναι ο Αλέξης Κούγιας με τη Σίσσυ Χρηστίδου και όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της για τη δίκη της Ρούλας […]
The post Αλέξης Κούγιας για Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν σήμερα δεν μου ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, θα την μηνύσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr