Νέο βίντεο του «Γύπα» του TikTok: Βγήκα στον Λιάγκα να πω την αλήθεια, δεν έχω ανάγκη τη δημοσιότητα

19:14 - 30/04/2023

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά την απόφασή του να βγει να μιλήσει δημόσια στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο Σταύρος Γεωργάς, γνωστός και ως «γύπας του TikTok». Ο άνδρας που έγινε viral με τα ηχητικά «Με τσέχασες» και «Ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι», ανέφερε ότι έχει δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια, κυρίως από άνδρες, οι οποίοι λένε ότι θέλει απλά να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που του δίνει η προβολή του. Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε, λέει «θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλο τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα που έχω στα προφίλ μου. Τη συμπαράσταση και τη στήριξη στο πρόσωπό μου. Πλέον είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει ποια εί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας