Πέτρος Κωστόπουλος: «Στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό»

00:18 - 03/05/2023

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» για μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: «Στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Κωστόπουλος: Ως σύμβουλος στο ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό

Για την εποχή που εργαζόταν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα όσα έζησε μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (02.05.2023) καλεσμένος στο 2Night Show. Θυμήθηκε μια… απάτη, για την οποία είχε ενημερώσει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ως επιστημονικός σύμβουλος, ο μισθός που ... Περισσότερα To άρθρο Πέτρος Κωστόπουλος: Ως σύμβουλος στο ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

O Πέτρος Κωστόπουλος εξομολογείται: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό»

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης...

Διαβάστε το στο Zougla

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό» – Η απάτη στο Ευρωκοινοβούλιο

Για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκαλύπτοντας την απάτη που είχαν στήσει και έκανε «Τούρκο» τον Παπανδρέου.

Διαβάστε το στο in.gr

«Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό»

Για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκαλύπτοντας την απάτη που είχαν στήσει και έκανε «Τούρκο» τον Παπανδρέου.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κωστόπουλος: Στο ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Πρωθυπουργό

Για την εποχή που δούλευε στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκαλύπτοντας ότι ο μισθός που έπαιρνε ήταν διπλάσιος του Έλληνα πρωθυπουργού και τετραπλάσιος ενός ευρωβουλευτή.

Διαβάστε το στο tovima

Πέτρος Κωστόπουλος: Στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό – Είναι αίθουσα δημοσίων σχέσεων παρά αποφάσεων

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (2/5) τον Πέτρο Κωστόπουλο. Κομψός, ανανεωμένος και αφοπλιστικά αυθόρμητος, μίλησε για όσα έζησε στην πολυτάραχη διαδρομή της ζωής του. «Στα προσωπικά μου είμαι καλά αλλά δεν έχω κάποια σχέση. Μετά το διαζύγιο ήθελα να έχω γρήγορες σχέσεις. Υπήρχαν διαστήματα που ερωτεύτηκα αλλά για πολλούς λόγους δεν έμεινε. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω τίποτα. Μου αρέσει να τελειώνω τη δουλειά μου, να μαγειρεύω, να έρχεται ο γιος μου και είμαι μια χαρά» ανέφερε για το τώρα. «Πήγα σπούδασα στο Παρίσι. Έκλεβα από τα σούπερ μάρκετ για να φάω κρέας. Ο πατέρας μου δεν είχε να με βοηθήσει αλλά πέρασα υπέροχα γιατί ήμουν στο Παρίσι. Έβλεπα τον

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

O Πέτρος Κωστόπουλος εξομολογείται: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό»

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο από την Τζένη Μπαλατσινού, ενώ αποκάλυψε τι «καλό» έφερε στη ζωή του ο χωρισμός και η επαγγελματική του «καταστροφή». Παράλληλα ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο, αποκαλύπτοντας […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό»

Για την περίοδο που εργάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αποκαλύπτοντας την απάτη που είχαν στήσει και έκανε «Τούρκο» τον Παπανδρέου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: «Στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δούλεψα πέντε χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο – Δεν το εκτιμώ καθόλου»

Πέτρος Κωστόπουλος: Όσα αποκάλυψε στο πλατό του «The 2night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: "Στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night show» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο που εργαζόταν στο Ευρωκοινοβούλιο. «Δούλεψα 4 με 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής. Είχα πάρει ένα ντοκτορά στο Παρίσι και έκανα αυτό. Ταυτόχρονα δούλευα και στη σοσιαλιστική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που […] The post Πέτρος Κωστόπουλος: «Έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον πρωθυπουργό» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»