Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και το φαβορί για αποχώρηση

12:42 - 03/05/2023

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας είδαμε τους Μαχητές να χάνουν μετά από καιρό και τους Διάσημους να επιστρέφουν στις νίκες και να πηγαίνουν με το κεφάλι ήσυχο στο Συμβούλιο του Νησιού. Οι Μπλε από την άλλη βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον αντίπαλο τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου βρέθηκαν στη […] The post Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και το φαβορί για αποχώρηση appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor Spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία! Αυτοί οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 3/5: Άκρως ενδιαφέρον αναμένεται να είναι το σημερινό επεισόδιο (21:00) του Survivor All Star, με μια ακόμη μάχη ασυλίας να έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το χθεσινό (2/5) επεισόδιο του Survivor, σάρωσε στην τηλεθέαση της prime time και όχι άδικα καθώς οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν με φόντο την 2η ασυλία της εβδομάδας, […] The post Survivor Spoiler 3/5: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία! Αυτοί οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση! appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Survivor All Star: Οι μπλε πήραν την 3η ασυλία και στέλνουν δύο κόκκινους για αποχώρηση

Μεγάλη η αγωνία στον σημερινό αγώνα ασυλίας μέχρι τον τελευταίο πόντο στο Survivor All Star.Αγώνας για γερά νεύρα με στόχο την 3η ασυλία του Survivor All Star, για τις δύο ομάδες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Λιανός αφού άκουσε όσα είχαν να πουν οι παίκτες κι έδωσε τις οδηγίες για τα races και τους στόχους κι ορίστηκαν τα πρώτα ματσαρίσματα. Κατόπιν ο Λιανός σφύριξε την έναρξη του αγώνα κι από το πρώτο race φάνηκε ως οι κόκκινοι θα επικρατούσαν. Παράλληλα ο Αγόρου αποχώρησε με εντολή γιατρού και οι μπλε συνέχισαν χωρίς αυτόν. Ο διπλός στόχος όπως φάνηκε από την αρχή δυσκόλεψε τα πράγματα τόσο για τους μπλε, όσο και για τους κόκκινους παίκτες. Ενώ ένα ακόμη μεγάλο εμπόδιο ήταν οι σ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»