#Νικόλας Αγόρου

Νικόλας Αγόρου: Ρίχνει τα βέλη του στον Ηλία Μπόγδανο – «Θα “πουλούσε” τα πάντα για να βγει μπροστά»

zappit.gr
Ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star», Νικόλας Αγόρου, βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και μίλησε για την τοξικότητα, που […] The post Νικόλας Αγόρου: Ρίχνει τα βέλη του στον Ηλία Μπόγδανο – «Θα “πουλούσε” τα πάντα για να βγει μπροστά» appeared first on Zappit.
14:20 12/05/2023

Survivor All Star: Ο Αγόρου πέρασε «πριονοκορδέλα» Μπόγδανο – Μαρτίκα και έκανε unfollow την Σαλταφερίδου! (vids)

sportime.gr
Μετά τον Ηλία Γκότση και ο Νικόλας Αγόρου έριξε τα δικά του «καρφιά» προς διάφορους παίκτες του Survivor All Star. Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
13:50 12/05/2023

Νικόλας Αγόρου για Ηλία Μπόγδανο και Εύη Σαλταφερίδου: «Δε θα πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα»

tlife.gr
Ο Νικόλας Αγόρου που πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor All Star, βρέθηκε To άρθρο Νικόλας Αγόρου για Ηλία Μπόγδανο και Εύη Σαλταφερίδου: «Δε θα πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:48 12/05/2023

Νικόλας Αγόρου-Survivor All Star: «Ο Μαρτίκας μάς είπε “κοπρίτες, επαγγελματίες παίκτες, ηθοποιούς ριάλιτι”»

okmag.gr
Ο Νικόλας Αγόρου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star την προηγούμενη εβδομάδα (4/5) μία ημέρα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη. Ο Νικόλας που στο Survivor του 2018 έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραουλίτσας» εξαιτίας ενός τατουάζ που έχει στον λαιμό, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/5) καλεσμένος στην εκπομπή […] The post Νικόλας Αγόρου-Survivor All Star: «Ο Μαρτίκας μάς είπε “κοπρίτες, επαγγελματίες παίκτες, ηθοποιούς ριάλιτι”» appeared first on OK! Magazine.
12:58 12/05/2023

Αγόρου για “Survivor” – «Είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, επαγγελματίες ηθοποιοί»

empisteutiko.gr
Ο Νικόλας Αγόρου βρέθηκε μετά το Survivor στον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης, αναφέρθηκε και σε κάποιους συμμετέχοντες του παιχνιδιού, οι οποίοι δήλωναν πίσω από τις κάμερες ότι είναι επαγγελματίες ηθοποιοί. Πιο συγκεκριμένα, ο Νικόλας Αγόρου είπε τα εξής: «Όταν κάθεσαι και ακούς παίκτες να λένε […] The post Αγόρου για “Survivor” – «Είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, επαγγελματίες ηθοποιοί» appeared first on Empisteutiko.gr.
15:32 11/05/2023

Survivor – Αγόρου: «Μας έλεγαν ακριβοπληρωμένους κοπρίτες»

youfly.com
Ο Νικόλας Αγόρου αποκαλύπτει για το φαγητό, τα κινητά και όσα λέγονταν off camera στο Survivor. The post Survivor – Αγόρου: «Μας έλεγαν ακριβοπληρωμένους κοπρίτες» appeared first on Youfly.
18:58 10/05/2023

Νικόλας Αγόρου: 9 χρόνια πριν -Μοντέλο σε διαφήμιση GAY φεστιβαλ. Δες τη φωτογραφία του παίκτη ριάλιτι

koolnews.gr
Ο Νικόλας Αγόρου είναι ένας από τους παίκτες του Survivor Ελλάδας που συζητήθηε πολύ, όχι μόνο για το μυώδες σώμα του και τα τατουάζ του, αλλά και για την συμπεριφορά του. Το 2014 ο Νικόλας Αγόρου να υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο διαφήμισης καμπάνιας για ένα από τα πιο γνωστά GAY φεστιβάλ παγκοσμίως, που διοργανώνεται κάθε […]
16:54 10/05/2023

Νικόλας Αγόρου: «Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με άτομα που έλεγαν “Είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες”»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε την Τετάρτη 10/5 ο Νικόλας Αγόρου. Ο πρώην παίκτης του To άρθρο Νικόλας Αγόρου: «Δεν μπορούσα να κάνω παρέα με άτομα που έλεγαν “Είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:40 10/05/2023

Survivor All Star: Ο Νικόλας Αγόρου επέστρεψε στην Ελλάδα

ieidiseis.gr
Ο Νικόλας Αγόρου έφτασε στην Ελλάδα μετά από την αποχώρησή του από το Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης (4/5).Μια μέρα μετά από τον Στέλιο Χανταμπάκη, πήρε τον δρόμο της επιστροφής κι ο Νικόλας Αγόρου από το Survivor All Star. Το απόγευμα της Κυριακής (7/5) ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμεναν οι άνθρωποι της παραγωγής του Survivor All Star, καθώς και ομάδα φωτορεπόρτερ. Αλλαγμένος αρκετά, από την τελευταία εικόνα της αποχώρησής του και χαμογελαστός, μπήκε στο βαν της παραγωγής για να επιστρέψει στο σπίτι του. Απαλλαγμένος από τα γένια του και μαυρισμένος, έδειξε ένα πιο ήρεμο πρόσωπο μετά από τις ταλαιπωρίες στο
21:41 07/05/2023

Ο Νικόλας Αγόρου αποχώρησε από το Survivor αλλά το Twitter (και ο Ντάφυ) βλέπουν «στημένη» ψηφοφορία

queen.gr
Η αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου προβλημάτισε τους χρήστες του Twitter και επιβεβαίωσε τον Ντάφυ για ακόμα μία φοράΠερισσότερα...
12:06 05/05/2023

Survivor: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Νικόλας Αγόρου – Η λίστα με τα χρήματα που έχουν πάρει όσοι αποχώρησαν

thecaller.gr
Mέσα στην εβδομάδα είχαμε δεύτερη αποχώρηση στο Survivor All Star, αφού μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ακολούθησε του Νικόλα Αγόρου κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού.Mέσα στην εβδομάδα είχαμε δεύτερη αποχώρηση στο Survivor All Star, αφού μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη ακολούθησε του Νικόλα Αγόρου κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού.Να σημειωθεί πως μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι αυτός που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ο Νικόλας Αγόρου, ο παίκτης της Μπλε ομάδας είπε: «Το […]
11:56 05/05/2023

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου – «Φαρμάκι» Βασάλου και Μελίνας Μεταξά για τον Χανταμπάκη

Newsit
Από έναν παίκτη έχασαν οι δυο ομάδες του Survivor All Star. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, απόψε (04.05.2023) το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να δώσει… εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα και στον Νικόλα Αγόρου. Σοκαρισμένοι από την απόφαση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει από το Survivor All Star, οι παίκτες των δυο ομάδων το συζήτησαν ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου – «Φαρμάκι» Βασάλου και Μελίνας Μεταξά για τον Χανταμπάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
02:42 05/05/2023

Survivor All Star: Το ένστικτό του δεν τον πρόδωσε – Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου «Το ήξερα, το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες»

Newsbeast.gr
Μαχητές και Διάσημοι πήγαν για ένα ακόμη συμβούλιο στο επεισόδιο της Πέμπτης (4/5) του Survivor All Star προκειμένου να αποχαιρετήσουν έναν από τους συμπαίκτες τους. Η ψηφοφορία ήταν καθαρά αντρική υπόθεση με τους τηλεθεατές να πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στον Νικόλα Αγόρου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Κόρο και τον Τάκη Καραγκούνια. Οι παίκτες λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και μιλώντας στον Γιώργο Λιανό εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στο παιχνίδι, αλλά σε κάθε περίπτωση δήλωσαν πως θα σεβαστούν την απόφαση του κοινού. Σε ερώτηση του παρουσιαστή το ποιον θα ήθελαν εκτός παιχνιδιού, οι Μαχητές είπαν τον Σπύρο Μαρτίκα σε αντίθεση με τους κόκκινους που τον θέλουν να με
02:02 05/05/2023

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου - Άσχημη εντύπωση οι πανηγυρισμοί από τους Κόκκινους

NewsBomb
Survivor All Star: Μία ακόμα αποχώρηση παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.Περισσότερα...
01:44 05/05/2023

Νικόλας Αγόρου: Αποχώρησε από το Survivor All Star

okmag.gr
Ακόμη ένα συμβούλιο αποχώρησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (4/5) στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star. Πρωταγωνιστές σε αυτό το συμβούλιο ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη η κόκκινη ομάδα πανηγύρισε μια νίκη και επικοινώνησε με τα αγαπημένα […] The post Νικόλας Αγόρου: Αποχώρησε από το Survivor All Star appeared first on OK! Magazine.
01:10 05/05/2023

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου

tlife.gr
Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All To άρθρο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Νικόλας Αγόρου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
01:08 05/05/2023

Survivor All Star Spoiler: Ο Νικόλας Αγόρου αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο

tlife.gr
Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη προκάλεσε νέες ρωγμές στη σύνθεση της Κόκκινης ομάδας με τις εσωτερικές To άρθρο Survivor All Star Spoiler: Ο Νικόλας Αγόρου αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:48 04/05/2023

Survivor All Star spoiler: Το έπαθλο επικοινωνίας, η αποχώρηση και το μεγάλο δώρο του Ατζούν

ieidiseis.gr
Όλα τα spoilers του Survivor All Star για το σημερινό (4/5) επεισόδιο κι όχι μόνο...Η σημερινή νίκη στον αγώνα του Survivor All Star επαναφέρει μετά από μερικές εβδομάδες το έπαθλο επικοινωνίας για μια από τις δύο ομάδες. Βέβαια το έπαθλο αυτό συνοδεύει πάντα κι ένα ξεχωριστό χορταστικό γεύμα για τους νικητές, ή ένα γλυκό, το οποίο απολαμβάνουν την ώρα που διαβάζουν τα μηνύματα των αγαπημένων τους προσώπων.Ο νέος αγώνας επάθλου όμως γίνεται στον απόηχο της οικειοθελούς αποχώρησης του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος δεν θέλησε να πει ανοιχτά στο χθεσινό συμβούλιο τι πραγματικά έχει γίνει. Πριν πάρει την απόφαση να τα βροντήξει και να ετοιμάσει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο
17:12 04/05/2023

Survivor All Star: Αγορού κατά Μπόγδανου - «Κοιτάει να φανεί καλός»

NewsBomb
Survivor All Star: Ο Νικόλας Αγόρου παρατηρεί μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά του Ηλίας Μπόγδανου.Περισσότερα...
22:14 03/05/2023

Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και το φαβορί για αποχώρηση

aek1924.gr
Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας είδαμε τους Μαχητές να χάνουν μετά από καιρό και τους Διάσημους να επιστρέφουν στις νίκες και να πηγαίνουν με το κεφάλι ήσυχο στο Συμβούλιο του Νησιού. Οι Μπλε από την άλλη βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον αντίπαλο τους. Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου βρέθηκαν στη […] The post Survivor Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία και το φαβορί για αποχώρηση appeared first on AEK1924.gr.
12:42 03/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load