Αυτό είναι το νέο πόστο του Μαυροειδή στην ΑΕΚ

14:44 - 05/05/2023

Αυτό είναι το νέο πόστο του Μαυροειδή στην ΑΕΚ 05/05/2023 Ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι πλέον ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ. Την είδηση γνωστοποίησε η "Ένωση" με post στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση του έμπειρου σέντερ ότι αποσύρεται από τα παρκέ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το περασμένο Καλοκαίρι υπέγραψε με την ΑΕΚ BC συμβόλαιο αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Μέχρι να σβήσει ο ήλιος, λοιπόν, και έπειτα από 7 περιόδους αγωνιστικής δράσης, με 3 τρόπαια (ΒCL 2018, Kύπελλο Ελλάδος 2018, Κύπελλο Ελλάδος 2020) στο ενεργητικό του, και πολυσήμαντη δραστηριότητα, ο ευκλεής Αρχηγός μας (θα) παραμένει στη

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτά είναι τα πιο παράξενα κτίρια στον κόσμο

Υπάρχουν πολλά παράξενα κτίρια σε όλο τον κόσμο, και η επιλογή των πιο παράξενων μπορεί να είναι υποκειμενική. Ωστόσο, υπάρχουν κτίρια που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους αλλά και την ξεχωριστή εμφάνισή τους. Cubic Houses – Ρότερνταμ, Ολλανδία Το Cubic Houses είναι μια σειρά από 38 κουτιά που βρίσκονται στον κέντρο της πόλης του ... Περισσότερα To άρθρο Αυτά είναι τα πιο παράξενα κτίρια στον κόσμο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Aυτό είναι το γηραιότερο δέντρο στον πλανήτη

Το κυπαρίσσι «Προπάππους» αναμένεται σύντομα να αποκτήσει τον τιμητικό τίτλο του αρχαιότερου δέντρου στον πλανήτη.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αυτή είναι η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Λίγκα

Είκοσι τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, όπου έχει σημειωθεί έξαρση κρουσμάτων με 14 ποδοσφαιριστές (και 10 μέλη του σταφ) να ταλαιπωρούνται από την Covid-19. Οι «πράσινοι», με χθεσινή επιστολή στη Σούπερ Λίγκα, κατέθεσαν επίσημο αίτημα για έκτακτο Δ.Σ., με το οποίο ζητούν την αναβολή της τρέχουσας αλλά και της επόμενης αγωνιστικής […] The post Αυτή είναι η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Λίγκα first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»