Ο Αλέξης Κούγιας για τον νέο σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

10:52 - 08/05/2023

Η Εύη Βατίδου είναι με νεότερο σύντροφο, γυμνασμένο και με πολύ προσεγμένη εμφάνιση, και ο Αλέξης Κούγιας απαντά στο Πρωινό […] The post Ο Αλέξης Κούγιας για τον νέο σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξης Κούγιας: Σχολίασε τη νέα σχέση της Εύη Βατίδου - «Έχω μία προσωπική αγωνία για το μέλλον της»

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε πρώτη φορά για τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλέξης Κούγιας για τον σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ρωτήθηκε για το πώς βλέπει αυτή τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του «Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη της. Για τον άντρα δεν έχει σημασία πόσο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κούγιας για τον νέο σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

Η Εύη Βατίδου είναι ζευγάρι με νεότερο σύντροφο (Ηλίας Κωνσταντίνου), γυμνασμένο και με πολύ προσεγμένη εμφάνιση, και ο Αλέξης Κούγιας απαντά στο Πρωινό για το πώς βλέπει αυτή τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αλέξης Κούγιας για τον νέο σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

Τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στο Πρωινό.Τη νέα σχέση της πρώην συζύγου του, Εύης Βατίδου, σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του στο Πρωινό.«Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη της. Για τον άντρα δεν έχει σημασία πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλέξης Κούγιας για τον νέο σύντροφο της Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας»

«Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα»

Διαβάστε το στο news.gr

Κούγιας για νέο σύντροφο Βατίδου: «Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας, δεν αρκεί να είναι ωραίος»

Για πρώτη φορά ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε για τον νέο σύντροφο της πρώην γυναίκας του, Εύης Βατίδου, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα Η Εύη Βατίδου, δημοσιοποίησε την νέα της σχέση με το 35χρονο μοντέλο, μέσω ανάρτησης στο instagram. Σε ερώτηση που έγινε στον γνωστό ποινικολόγο, απάντησε πως βλέπει θετικά την εξέλιξη στην ζωή της και εύχεται […] The post Κούγιας για νέο σύντροφο Βατίδου: «Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας, δεν αρκεί να είναι ωραίος» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Αλέξης Κούγιας για σύντροφο Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας. Να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει»

Ερωτευμένη είναι ξανά η Εύη Βατίδου, Η πρώηη σύζυγος του Αλέξη Κούγια έχει δημοσιοποιήσει τη σχέση της με το μοντέλο Ηλία Κωνσταντίνου. Το νέο ειδύλλιο δεν δίστασε να σχολιάσει ο Αλέξης Κούγιας: «Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν […] The post Αλέξης Κούγιας για σύντροφο Εύης Βατίδου: «Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας. Να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο