Ιωάννα Μαλέσκου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της
14:56 - 08/05/2023
Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευής (5-05) η Ιωάννα Μαλέσκου, καρπό του έρωτά της με…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο: «Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη»
Στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα της και τον σύζυγό της βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (08.05.2023) η Ιωάννα Μαλέσκου. Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Έξω από το μαιευτήριο, ... Περισσότερα
To άρθρο Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο: «Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της
Η φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου μέσα από το μαιευτήριο
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της
Τρισευτυχισμένη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία έγινε μητέρα για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή. Η παρουσιάστρια, πλέον κρατά στην αγκαλιά της την νεογέννητη κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά. Η Ιωάννα Μαλέσκου, μετά την έξοδό της από το μαιευτήριο, και αφού πήγε στο σπίτι της, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οποία ευχαρίστησε και τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν για «το ομορφότερο δώρο της ζωής». «Το ομορφότερο “δώρο” της ζωής! Το “ρόδο” μας! Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μαλέσκου: Έχουμε αποφασίσει το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας
Για το όνομα που θα δώσει στην κόρη της μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο μετά τη γέννα της. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε το έχει αποφασίσει με τον σύζυγό της. «Είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κουβαλούσα αυτό το πλασματάκι. Τελικά είναι στην αγκαλιά μας. Συγκινήθηκα ετοιμάζομαι να ξανακαλύψω», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής του Mega «Mega Καλημέρα». «Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω έναν άνθρωπο να φροντίσω, προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είμαι άυπνη, αλλά χαρούμενη. Ο άντρας μου ήτραν μαζί μου, δίπλα μου στον τοκετό. Η μπέμπα γεννήθηκε 3 κιλά», είπε. «Θέλω σταδιακά να ξεκινήσω τη δουλειά» «Κατά τη διάρκεια της κύησης με δυσκόλεψαν περισσότερο τα σκαμ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου με την νεογέννητη κόρη της
Μητέρα για πρώτη φορά έγινε την Παρασκευή 5/5 η Ιωάννα Μαλέσκου! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά. Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας 8/5 μητέρα και κόρη πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο! Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της – «Το ομορφότερο “δώρο” της ζωής»
Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την Παρασκευή (5/5) και σήμερα, Δευτέρα, πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο.
Διαβάστε το στο neolaia.grΙωάννα Μαλέσκου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της – ΦΩΤΟ
Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας. Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Παρασκευή με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3 κιλών, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να εμφανιστεί στους φωτογράφους […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΙωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη μονάκριβη κόρη της
Την πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο τη Δευτέρα 8 Μαρτίου. Η χαρούμενη μαμά «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, κρατώντας την κόρη της στην αγκαλιά της και γράφοντας […]
The post Ιωάννα Μαλέσκου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη μονάκριβη κόρη της appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr