Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι»

12:44 - 10/05/2023

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης… Ένα ζευγάρι που μετά από έναν γάμο και δύο παιδιά, κατέληξε να είναι αντιμέτωπο στα […] The post Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε

Τα δικαστήρια με την παρουσιάστρια, η συνεπιμέλεια, το ποσό διατροφής και οι διαρροές - Δείτε σε βίντεο όσα είπε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική του διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το διαζύγιό τους. «Τα παιδιά μου είναι πολύ τυχερά, γιατί με τη μαμά τους κάνουν μια πολυτελή ζωή», είπε ο τραγουδιστής… Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισαν πριν από μερικά χρόνια να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Η σχέση ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει 173.568 ευρώ στη Σίσσυ Χρηστίδου – Δικαιούμαι τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Ο τραγουδιστής και frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, μετά τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, πως έχασε τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο ίδιος έδωσε μια συνέντευξη προκειμένου να μιλήσει για διάφορα θέματα της ζωής του αλλά και για το ποια είναι η τωρινή κατάσταση με την πρώην σύζυγό του. Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και ξεκαθάρισε το εάν έχει χάσει τη συνεπιμέλεια των παιδιών. Αρχικά, ο ίδιος είπε πως «ως μπαμπάς, προσπαθώ να είμαι παρών. Το “καλός μπαμπάς” ή “καλή μαμά” ίσως είναι λίγο υποκειμενικό. Προσπαθώ αν κάνω κάποια λάθη, να τα βλέπω και να τα διορθώνω εγκαίρως. Γ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ξεσπά Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος  παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και αναφέρθηκε στο διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου, τη δίκη για τη συνεπιμέλεια, την οποία έχασε αλλά και τo ποσό της διατροφής. «Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι»

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης… Ένα ζευγάρι που μετά από έναν γάμο και δύο παιδιά, κατέληξε να είναι αντιμέτωπο στα δικαστήρια.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αποκαλύπτει ο Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που είμαστε χωρισμένοι»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά από έναν γάμο και δύο παιδιά, κατέληξαν να είναι αντιμέτωποι στα δικαστήρια. Καλεσμένος στο Πρωινό, ο τραγουδιστής παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Τετάρτης.Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μετά από έναν γάμο και δύο παιδιά, κατέληξαν να είναι αντιμέτωποι στα δικαστήρια. Καλεσμένος στο Πρωινό, ο τραγουδιστής παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, το μεσημέρι της Τετάρτης.«Δεν θυμάμαι πόσα δικαστήρια έχουν γίνει. Είναι περίεργο πώς 6 μήνες μετά από το τελευταίο δικαστήριο για τη συνεπιμέλεια, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του, τη συνεπιμέλεια, το ποσό διατροφής και τον χρόνο που περνά με τους γιους του. «Δεν θυμάμαι πόσα είναι τα δικαστήρια. Ίσως να είναι λιγότερα από επτά. Εγώ απάντησα σε μία αίτηση που έγινε από την άλλη πλευρά. Η απόφαση Το άρθρο Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε

Τα δικαστήρια με την παρουσιάστρια, η συνεπιμέλεια, το ποσό διατροφής και οι διαρροές – Δείτε σε βίντεο όσα είπε Ξανά στην επικαιρότητα βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την προβολή ρεπορτάζ που έφερε στο «φως» τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους. Πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», ανέφεραν ότι το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια […] The post Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»