Θάνατος βρέφους στην Άρτα: «Αντί για το βρεφονηπιακό έστριψα για τη δουλειά» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα

18:24 - 10/05/2023

Τα πρώτα λόγια του πατέρα μετά την τραγωδία με το αδικοχαμένο βρέφος στην Άρτα, μετέφεραν το MEGA και το Live News. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, αυτή ήταν μια από τις πρώτες φορές που ο πατέρας επωμιζόταν τη μεταφορά του παιδιού του στον βρεφονηπιακό σταθμό και η δύναμη της συνήθειας, φαίνεται να υπερίσχυσε. Σύμφωνα με το MEGA, ο πατέρας φέρεται να λέει «Ξεκινήσαμε στις 7 το πρωί. Σταμάτησα να πάρω καφέ. Έπειτα αντί να στρίψω για το βρεφονηπιακό, έστριψα για τη δουλειά μου. Το παιδί κοιμόταν. Δεν το άκουσα, το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέφτη». Το Σάββατο η κηδεία του παιδιού Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου βρέφους 5,5 μην

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Το Σάββατο η κηδεία του μωρού – Αύριο η απολογία του – Το μοιραίο τηλεφώνημα του πατέρα

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα, όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών ξεψύχησε αφού έμεινε ξεχασμένο για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα τουΣυγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα, όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών ξεψύχησε αφού έμεινε ξεχασμένο για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα τουO πατέρας του βρέφους εξακολουθεί να βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, επαναλαμβάνοντας συνεχώς, «μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του παιδιού μου». Ν ασημειωθεί ότι ο 37χρονος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άρτα: Αντί για τον βρεφονηπιακό έστριψα για τη δουλειά, λέει ο πατέρας που ξέχασε το βρέφος στο ΙΧ του

Η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα αναφέρεται ως αιτία θανάτου στην ιατροδικαστική έκθεση για το 5,5 μηνών βρέφος από την Άρτα, το οποίο έμεινε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο το είχε ξεχάσει ο πατέρας του. Το πνευμονικό οίδημα είναι απόρροια της θερμοπληξίας και της υποξίας (έλλειψη οξυγόνου). Σύμφωνα με πληροφορίες, …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας