Οι ενδεκάδες του... ιταλικού ημιτελικού Μίλαν - Ίντερ, εκτός αποστολής ο Λεάο

20:38 - 10/05/2023

Οι ενδεκάδες του... ιταλικού ημιτελικού Μίλαν - Ίντερ, εκτός αποστολής ο Λεάο 10/05/2023 Με μια κομβική απουσία θα παραταχθεί στο χορτάρι του «Σαν Σίρο» και στο «Derby della Madonnina» για τα ημιτελικά του Champions League με αντίπαλο την Ίντερ η Μίλαν! Παρά τις προσπάθειες που έκανε και τα τελευταία τεστ που έκανε σήμερα, ο Ράφαελ Λεάο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό, μένοντας μοιραία εκτός αποστολής. Στις ενδεκάδες που έγιναν γνωστές, λοιπόν, ο Στέφανο Πιόλι χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα των «ροσονέρι» τον Σαλεμάκερς αντί του Λεάο, ενώ ο Σιμόνε Ιντζάγκι από πλευράς «νερατζούρι» δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη. Μίλαν (Στέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Champions League: Οι ενδεκάδες του Μίλαν-Ίντερ, εκτός αποστολής ο Λεάο

Οι επιλογές του Στέφανο Πιόλι και του Σιμόνε Ιντζάγκι για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Ράφαελ Λεάο.

Διαβάστε το στο in.gr

Οι ενδεκάδες του Μίλαν-Ίντερ, εκτός αποστολής ο Λεάο (pics)

Οι επιλογές του Στέφανο Πιόλι και του Σιμόνε Ιντζάγκι για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Ράφαελ Λεάο.

Διαβάστε το στο to10.gr

Οι ενδεκάδες στο Μίλαν – Ίντερ, εκτός ο Λεάο

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρεί ο Ραφαέλ Λεάο κι έτσι έμεινε εκτός ενδεκάδας της Μίλαν για το ντέρμπι με την Ίντερ, για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League. Από την άλλη, ο Σιμόνε Ιντζάγκι, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και παρατάσσει την ομάδα του χωρίς εκπλήξεις. Μίλαν (Στέφανο […] The post Οι ενδεκάδες στο Μίλαν – Ίντερ, εκτός ο Λεάο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»