«Ντιμπέι ρε»: Ο απολογισμός του Μητσοτάκη για τη χθεσινή τηλεμαχία

10:22 - 11/05/2023

«Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερκίδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το χθεσινό debate.Τον δικό του απολογισμό για το χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών, στην ΕΡΤ, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, αργά χθες το βράδυ. «Για όσους προτιμήσατε να δείτε μπάλα και όχι το debate, που σε έναν βαθμό σας καταλαβαίνω, λίγες σκέψεις και τα δικά μου συμπεράσματα», ακούγεται να λέει στο βίντεο και προσθέτει: «Προσωπικά προσπάθησα καταρχάς να απαντώ στις ερωτήσεις που μου γινόντουσαν γιατί είδα διάφορους αρχηγούς που πετούσαν τη μπάλα στην κερ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο απολογισμός του Μητσοτάκη από το «ντιμπέι» όπως την περιέγραψε στο TikTok

Ο πρωθυπουργός ανέβασε βίντεο στην πλατφόρμα κάνοντας τον απολογισμό του από το... ντιμπέι, όπως το αποκάλεσε, αντιγράφοντας τον Νίκο Αλέφαντο

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά