Ιάσονας Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα»
12:06 - 11/05/2023
Ο Ιάσονας Παπαδάκης, ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης. Ο νεαρός […]
The post Ιάσονας Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιάσονας Παπαδάκης: Ο πατέρας μου δεν ξέρει τι θα γίνει του χρόνου με το Καλημέρα Ελλάδα
“Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την εκπομπή στην καθημερινότητα του” ομολογεί ο Ιάσονας Παπαδάκης. Τόσο στον αγαπημένο του πατέρα, Γιώργο όσο και τον μεγαλύτερο του αδελφό, Φοίβο αναφέρθηκε με τρυφερότητα ο Ιάσονας Παπαδάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης. “Θα μπορούσε να συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα όταν θα ... Περισσότερα
To άρθρο Ιάσονας Παπαδάκης: Ο πατέρας μου δεν ξέρει τι θα γίνει του χρόνου με το Καλημέρα Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ιάσονας Παπαδάκης: «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα»
Ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας Παπαδάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης και μίλησε για τον πατέρα του αλλά και για τον αδερφό του που συμμετέχει στο J2US.Ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας Παπαδάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης και μίλησε για τον πατέρα του αλλά και για τον αδερφό του που συμμετέχει στο J2US.O Ιάσονας Παπαδάκης εξομολογήθηκε πως «θα μπορούσε να συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα όταν θα αποχωρήσει ο πατέρας μας, όσον αφορά τις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙάσονας Παπαδάκης: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη – «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα»
Μπορεί να γνωρίζουμε καλύτερα τον Φοίβο Παπαδάκη, εξαιτίας της παρουσίας του στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη
To άρθρο Ιάσονας Παπαδάκης: Αυτός είναι ο μικρότερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη – «Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙάσονας Παπαδάκης: "Ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Καλημέρα Ελλάδα"
"Δεν έχω θέμα να με συνδυάζουν με τον πατέρα μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr