Ηλίας Ψινάκης: Η ατάκα που «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή – «Πώς το έλεγαν αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;»

23:18 - 12/05/2023

«Κάγκελο» άφησε ο Ηλίας Ψινάκης τη Δέσποινα Βανδή, όταν κατά τη διάρκεια του σχολιασμού για την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη […] The post Ηλίας Ψινάκης: Η ατάκα που «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή – «Πώς το έλεγαν αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Ηλίας Ψινάκης άφησε άφωνη τη Δέσποινα Βανδή: Πως το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ο… επίτιμος καλεσμένος στο J2US το βράδυ της Παρασκευής (12.05.2023), στο show που ήταν αφιερωμένο στη Eurovision. Μια ατάκα του άφησε «παγωτό» τη Δέσποινα Βανδή. Η… αμήχανη στιγμή ήρθε ενώ οι κριτές σχολίαζαν την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη, που ερμήνευσαν το Shake it του Σάκη Ρουβά από ... Περισσότερα To άρθρο Ο Ηλίας Ψινάκης άφησε άφωνη τη Δέσποινα Βανδή: Πως το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηλίας Ψινάκης: Πώς το έλεγαν αυτόν που πήρε ο πρώην άντρα σου;

Ο μάνατζερ με το γνωστό ύφος του έφερε σε αμήχανη θέση τη Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Ηλίας Ψινάκης έφερε σε αμήχανη θέση την Δέσποινα Βανδή: «Πώς το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άνδρας σου;»

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν guest κριτής στο show «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Alpha το βράδυ της Παρασκευής (12/5) και ήταν από τους πρωταγωνιστές με τις ατάκες του. Μάλιστα, προκάλεσε και μια στιγμή αμηχανίας με τη Δέσποινα Βανδή όταν τη ρώτη κάτι για τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη. Πιο συγκεκριμένα, ενώ η κριτική επιτροπή – και φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης – σχολίαζαν την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη που τραγούδησαν το «Shake It» του Σάκη Ρουβά – σε μια βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision – ο Ηλίας Ψινάκης έκανε αναφορά στον άλλοτε διεθνή σέντερ φορ με αφορμή την κατάκτηση του EURO 2004 από την εθνική Ελλάδας στα γήπεδα της Πορ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ηλίας Ψινάκης: Η ατάκα που «πάγωσε» τη Δέσποινα Βανδή

«Κάγκελο» άφησε ο Ηλίας Ψινάκης τη Δέσποινα Βανδή, όταν κατά τη διάρκεια του σχολιασμού για την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη, έκανε μία αναφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη με αφορμή το Euro του 2004.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δίκασε ο Ψινάκης την Βανδή: «Πώς το λέγαν αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;»

Ο Ηλίας Ψινάκης θέλοντας να αναφερθεί στην μαγική χρονιά το 2004 της Ελλάδας και στο Euro, απευθύνθηκε στην Δέσποινα Βανδή, για τον πρώην άνδρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, φέρνοντας αμηχανία στην γνωστή τραγουδίστρια. Δείτε το βίντεο με την επίμαχη ατάκα του Ηλία Ψινάκη: The post Δίκασε ο Ψινάκης την Βανδή: «Πώς το λέγαν αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου;» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Ο Ψινάκης έφερε σε αμήχανη θέση την Βανδή: «Πώς το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άνδρας σου;» (video)

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν guest κριτής στο show «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Alpha το βράδυ της Παρασκευής (12/5) και ήταν από τους πρωταγωνιστές με τις ατάκες του. Μάλιστα, προκάλεσε και μια στιγμή αμηχανίας με τη Δέσποινα Βανδή όταν τη ρώτησε κάτι για τον πρώην …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»