Ιωάννα Τούνη: Τα συγκινητικά της λόγια για τη γιορτή της μητέρας – «Μου λείπει πολύ η μανούλα μου»
10:30 - 14/05/2023
H Ιωάννα Τούνη γιορτάζει για πρώτη φορά σήμερα, την ιδιαίτερη ημέρα για όλες τις μαμάδες του κόσμου, καθώς έφερε στον κόσμο τον μικρό νουνίτο περίπου πριν από 4 μήνες με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ζει μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της, ωστόσο μετά την απώλεια της πολυαγαπημένης της […]
The post Ιωάννα Τούνη: Τα συγκινητικά της λόγια για τη γιορτή της μητέρας – «Μου λείπει πολύ η μανούλα μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Τσαμπάζη: Το συγκινητικό μήνυμά της για τη Γιορτή της Μητέρας
«Σήμερα τη μέρα αυτή θέλω να την αφιερώσω σε όλες εσάς. Που είστε μόνες και δυνατές, που χάσατε ανθρώπους που…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔώρα Τσαμπάζη: Το συγκινητικό μήνυμά της για τη Γιορτή της Μητέρας
«Σήμερα τη μέρα αυτή θέλω να την αφιερώσω σε όλες εσάς. Που είστε μόνες και δυνατές, που χάσατε ανθρώπους που αγαπάτε, και παρόλα αυτά γεμίζετε με χαμόγελα τους γύρω σας», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη «Η μητρότητα για μένα είναι η απόλυτη μοναξιά που μετέτρεψα σε δύναμη και αισιοδοξία», αναφέρει στο Instagram η χήρα του Αλέξανδρου […]
The post Δώρα Τσαμπάζη: Το συγκινητικό μήνυμά της για τη Γιορτή της Μητέρας appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr