Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων που μπορώ και ζω αυτές τις στιγμές»

22:36 - 14/05/2023

Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων που μπορώ και ζω αυτές τις στιγμές» 14/05/2023 Υπερήφανος δήλωσε ο Ματιας Αλμέιδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ «Καταρχάς ευχαριστώ τον Θεό που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα στη ζωή μου, στον ιδιοκτήτη του συλλόγου που μου δίνει τη δουλειά αυτή και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο που δουλεύει για την ΑΕΚ. Κυρίως τους ποδοσφαιριστές και μία τεράστια αγκαλιά στον κόσμο μας που μας στήριξε. Πραγματικά νιώθω ευγνώμων στη ζωή, μέσο ενός αθλήματος δίνουμε χαρά σε κόσμο, όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά και στις οικογένειες μας, κόσμος που υπάρχει στο Μεξικό και μας στηρίζουν. Γενικά νιώθω ευγνώμων στη ζωή μου που ζω αυτές τις

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων που ζω αυτές τις στιγμές»

Ο Ματίας Αλμέιδα στιγμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και δήλωσε ευγνώμων τόσο στον Θεό όσο και στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Διαβάστε το στο

Ο Ματίας Αλμέιδα στιγμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και δήλωσε ευγνώμων τόσο στον Θεό όσο και στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Η ΑΕΚ νίκησε τον Βόλο με 4-0 στην «OPAP Arena» και κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ο αρχιτέκτονας της φετινής ομάδας του Δικεφάλου, […] The post Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων που ζω αυτές τις στιγμές» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αλμέιδα: «Νιώθω ευγνώμων προς όσους δουλεύουν για την ΑΕΚ»

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη τους σε όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν καθημερινά για λογαριασμό της ΑΕΚ και έκανε λόγο για τα μοναδικά συναισθήματα που βιώνει στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)