Μελισσανίδης: «Πρώτη ειδοποίηση το γήπεδο, τώρα ειδοποιούν Αλμέιδα, παίχτες και κόσμος» (video)

23:54 - 14/05/2023

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε συνέντευξη Τύπου μετά την απονομή του Πρωταθλήματος στην ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πανευτηχής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με συγκεκριμένο ύφος, με λίγα λόγια στέλνοντας μηνύματα σε πολλές κατευθύνσεις. Ο Μελισσανίδης χαμογελαστός ήρθε στη συνέντευξη Τύπου και είπε αναλυτικά: «Πριν 10 χρόνια στο Τατόι ανέλαβα μία δέσμευση απέναντι […] The post Μελισσανίδης: «Πρώτη ειδοποίηση το γήπεδο, τώρα ειδοποιούν Αλμέιδα, παίχτες και κόσμος» (video) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μελισσανίδης: Η δική μου ειδοποίηση ήταν το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια με την OPAP Arena. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, παραχώρησε μια δήλωση στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι πλέον ειδοποιούν οι παίκτες, ο προπονητής και ο κόσμος. Το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ευχήθηκε να είναι το […] Το άρθρο Μελισσανίδης: Η δική μου ειδοποίηση ήταν το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μελισσανίδης: «Η δική μου ειδοποίηση ήταν το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες»

Μελισσανίδης: «Η δική μου ειδοποίηση ήταν το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες» 14/05/2023 Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια με την OPAP Arena. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, παραχώρησε μια δήλωση στη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων τόνισε ότι πλέον ειδοποιούν οι παίκτες, ο προπονητής και ο κόσμος. Το αφεντικό της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, ευχήθηκε να είναι το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό όπως το φετινό και μακάρι ο πρωταθλητής να βγαίνει την τελευταία αγωνιστική, όπως συνέβη φέτος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης: «Όταν έκανα μια δέσμευση στον κόσ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)