Κυριάκος Μητσοτάκης: Ζήτησα βοήθεια από ειδικό γιατί δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος όσο είμαι τώρα – Το δούλεψα αρκετά
00:24 - 16/05/2023
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην late night talk show του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» που μεταδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/5), λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αρκετά και στην προσωπική του ζωή ανοίγοντας ένα… παράθυρο σε λεπτομέρειες που ήταν άγνωστες ως τώρα, ενώ μίλησε και για τους γονείς του και κυρίως για τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. «Ο πατέρας μου για να γίνει πρωθυπουργός πέρασε δια πυρός και σιδήρου. Έκανε ένα come back μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά και συνέχισε: «Θυμάμαι τις συνεχείς δυσκολίες, τα ανοιχτά μέτωπα, θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Είχε μια μεγάλη
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ζήτησα τη βοήθεια από ειδικό. Δεν έχω κάποια δυσκολία να το πω»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show και μίλησε για τη ζωή του και την πορεία του στην πολιτική. Λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές ο πρωθυπουργός έκανε τον απολογισμό του ενώ αναφερόμενος στην πολιτική καριέρα του πατέρα του είπε: «Ο πατέρας μου για να γίνει πρωθυπουργός πέρασε δια πυρός και […]
The post Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ζήτησα τη βοήθεια από ειδικό. Δεν έχω κάποια δυσκολία να το πω» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr