Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλήσαμε αρκετή ώρα – Μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση»
08:44 - 16/05/2023
Τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Breakfast@Star μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη για
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλήσαμε αρκετή ώρα – Μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σίσσυ Χρηστίδου: «Μιλήσαμε αρκετή ώρα και μου είπε κάτι που μου έκανε εντύπωση»
Η παρέα του Happy Day το πρωί της Τρίτης σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στο Breakfast@Star μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη για την δικαστική τους διαμάχη. «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη όπως καταλαβαίνεις. Φαντάζομαι όλοι το καταλαβαίνουν. Έβγαλα αυτή την ανακοίνωση, γιατί εγώ δε μπορώ να το παίξω αυτό το παιχνίδι, ούτε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με την Σίσσυ Χρηστίδου πολλή ώρα στο τηλέφωνο»
Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Πρωινό για την […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μίλησα με την Σίσσυ Χρηστίδου πολλή ώρα στο τηλέφωνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr