Φήμες παραίτησης στην ΕΡΤ για τη Eurovision - Η πρώτη αντίδραση

11:56 - 16/05/2023

«Κάποιος πρέπει να την πληρώσει». Τι λέει η πλευρά της ΕΡΤ για τις φήμες παραίτησης. Καταιγιστικές εξελίξεις φαίνεται πως φέρνει το φιάσκο της ΕΡΤ στη Eurovision 2023, καθώς, σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η διοίκηση της Κρατικής Τηλεόρασης φέρεται να έχει ζητήσει την παραίτηση στελέχους της. Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA: «Όχι, απλά να παραιτείται αλλά να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από χτες και λένε ότι, επειδή αυτό το πράγμα αποδείχθηκε φιάσκο, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Και αυτός ο κάποιος που πρέπει να την πληρώσει, είναι στέλεχος που συνδέεται με τo πρότζεκτ της Eurovision»

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φήμες για παραίτηση - «βόμβα» στην ΕΡΤ μετά το φιάσκο της Eurovision

Φήμες για παραίτηση - «βόμβα» στην ΕΡΤ μετά το φιάσκο της Eurovision 16/05/2023 Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην ΕΡΤ, αφού ρεπορτάζ που κυκλοφορούν, αναφέρουν ότι η διοίκηση έχει ζητήσει από στέλεχός της, να υποβάλει την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας εμμέσως τις ευθύνες για το φιάσκο στη Eurovision. «Όχι, απλά να παραιτείται αλλά να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από χτες και λένε ότι, επειδή αυτό το πράγμα αποδείχθηκε φιάσκο, κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Και αυτός ο κάποιος που πρέπει να την πληρώσει, είναι στέλεχος που συνδέεται με τo πρότζεκτ της Eurovision» περιέγραψε, αρχικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Φήμες για παραίτηση ανθρώπου της ΕΡΤ μετά τη Eurovision

Οι αντιδράσεις για τη φετινή επιλογή της Ελλάδας και τη βαθμολογία της ελληνικής επιτροπής στη Eurovision συνεχίζονται. Φήμες ανέφεραν ότι ενδεχομένως να υπάρξει κάποια παραίτηση από την πλευρά της ΕΡΤ. Όπως μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα», «ουσιαστικά είναι σαν να το εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Η φήμη και τα δημοσιεύματα κυκλοφορούν […] The post Φήμες για παραίτηση ανθρώπου της ΕΡΤ μετά τη Eurovision appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά