Κρεμώδης σούπα με τορτελίνια
12:12 - 16/05/2023
Υλικά 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι, σε κύβους 3 στελέχη σέλινου, σε κύβους 3 καρότα, σε λεπτές φέτες 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 500 γρ. ιταλικό λουκάνικο (χοιρινό ή γαλοπούλας) 2 κ. σ. ρίγανη 4 φλ. τσαγιού φύλλα σπανακιού 1 1/2 κ. γλ. χοντρό αλάτι 1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι 1/4 κ. γλ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 280 γρ. τορτελίνια με τυρί 360 ml γάλα εβαπορέ χαμηλών λιπαρών 2 κ. σ. κορν φλάουρ Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα, για το γαρνίρισμα Εκτέλεση Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σέλινο και το καρότο και σοτάρετε 8-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέστε το σκόρδο, στη συνέχεια το λουκάνικο κα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr