Νίκος Μουτσινάς για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Νομίζω ότι δεν μου το έχει ξαναπεί αυτό άνδρας στην τηλεόραση»

16:24 - 17/05/2023

Στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσω της εκπομπής του, Καλό Μεσημεράκι. «Έχει To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Νομίζω ότι δεν μου το έχει ξαναπεί αυτό άνδρας στην τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: «Νομίζω ότι δεν μου έχει ξαναπεί άνδρας στην τηλεόραση, ότι είμαι ο πιο όμορφος»

Στα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσω της εκπομπής του “Καλό Μεσημεράκι”. «Έχει ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς. Για το μυαλό του ξέρουμε, το αφήνω απ’ έξω, αλλά νομίζω είναι ο ωραιότερος άνδρας που υπάρχει την Ελλάδα», ανέφερε πρόσφατα στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μουτσινάς για Αρναούτογλου: «Νομίζω ότι δεν μου το έχει ξαναπεί αυτό άνδρας στην τηλεόραση»

«Έχει ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ο Νίκος Μουτσινάς. Για το μυαλό του ξέρουμε, το αφήνω απ’ έξω, αλλά νομίζω είναι ο ωραιότερος άνδρας που υπάρχει την Ελλάδα», ανέφερε στο The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της