ΑΕΚ – Ζούλιο Σέζαρ: Φωτογραφήθηκε ημίγυμνος στην OPAP Arena δείχνοντας το τατουάζ με το δικέφαλο αετό

23:18 - 17/05/2023

Ο Ζούλιο Σέζαρ, ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ, βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και συμμετείχε στη φιέστα της Ένωσης για την κατάκτηση της Stoiximan Super League. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, εξέφρασε τη χαρά του και την ευγνωμοσύνη του για την εμπειρία που έζησε με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, ενώ φωτογραφήθηκε ημίγυμνος μπροστά στο άγαλμα του δικέφαλου αετού στην OPAP Arena δείχνοντας το ολόιδιο τατουάζ του. «Ένα από τα πιο εκπληκτικά ταξίδια της ζωής μου έφτασε στο τέλος του. Δεν ήταν πολλές οι ημέρες, αλλά έντονες. Όλη η αγάπη και η αναγνώριση που έχω λάβει είναι ανεκτίμητη. Ευχαριστώ, ΑΕΚ. Είμαι ένας από εσάς. Τα λέμε σύντομα»

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας