Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έλιωσε στον αέρα του Mega βλέποντας τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση
10:54 - 18/05/2023
Καλεσμένη στο πλατό του «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, της είχαν […]
The post Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έλιωσε στον αέρα του Mega βλέποντας τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
H Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλάει για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση
Καλεσμένη στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα» ήταν η πρόεδρος του κόμματος, «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή, για την σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική της οικογένεια. «Γενικά ποτέ δεν είχα στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μου την προσωπική […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Έλιωσε στον αέρα του Mega βλέποντας τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση
Καλεσμένη στο πλατό του «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της, της είχαν ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη, καθώς στην εκπομπή μίλησε ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης.
Διαβάστε το στο thebest.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση – Έτσι έγινε η γνωριμία τους
Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα» την Πέμπτη 18/5. Η πρόεδρος
To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση – Έτσι έγινε η γνωριμία τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση
"Γενικά ποτέ δεν είχα στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μου την προσωπική μου ζωή"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΖωή Κωνσταντοπούλου: Πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση – Τα τρυφερά της λόγια on air
H Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για την προσωπική της ζωή και στη σχέση της με τον ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση. Η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου. «Γενικά ποτέ δεν είχα στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μου την προσωπική μου ζωή, από την άλλη πλευρά όμως δεν ήταν ποτέ και κάτι […]
The post Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση – Τα τρυφερά της λόγια on air appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr