Κατερίνα Καινούργιου: «Με έχουν παρομοιάσει με την Ματίνα Μανταρινάκη»
14:10 - 19/05/2023
Ο Χάρης Ρώμας στη «Super Κατερίνα» μίλησε για την Α’ τηλεοπτική προβολή του «Μαυρογιαλούρου» στον Alpha. Με την αναφορά της […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Με έχουν παρομοιάσει με την Ματίνα Μανταρινάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: «Με έχουν παρομοιάσει με τη Ματίνα Μανταρινάκη»
«Μου έχουν κάνει και βιντεάκια στο YouTube» είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στον αέρα με την Ρίκα Διαλυνά
Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που της φέρθηκαν.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚατερίνα Καινούργιου: «Με έχουν παρομοιάσει με την Ματίνα Μανταρινάκη»
Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε με χιούμορ πως την έχουν παρομοιάσει με τον ρόλο της ηθοποιού στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», την Ματίνα Μανταρινάκη. Για την Α’ τηλεοπτική προβολή του «Μαυρογιαλούρου» στον Alpha μίλησε ο Χάρης Ρώμας, καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Αναφερόμενος στην Καλλιρόη Μυριαγκού, η οποία συμμετέχει επίσης στην ταινία, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε πως στο παρελθόν την […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Με έχουν παρομοιάσει με την Ματίνα Μανταρινάκη» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΚατερίνα Καινούργιου: «Με έχουν παρομοιάσει με την Ματίνα Μανταρινάκη»
Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της τον Χάρη Ρώμα και μεταξύ άλλων έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚατερίνα Καινούργιου: «Με φωνάζουν Ματίνα Μανταρινάκη»
«Μου έχουν κάνει και βιντεάκια στο YouTube» είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο pagenews.grΚατερίνα Καινούργιου: "Με έχουν παρομοιάσει με την Ματίνα Μανταρινάκη"
"Εντάξει, εγώ γελώ, δεν το θεωρώ κακίες και δεν με νοιάζει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr