Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συγκινημένος μετά την παραμονή της Νότιγχαμ (ΦΩΤΟ)

21:58 - 20/05/2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συγκινημένος μετά την παραμονή της Νότιγχαμ (ΦΩΤΟ) 20/05/2023 Ο Αγουονίγι έκανε δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι την πρόωρη στέψη του πρωταθλήματος, αφού χάρη στο γκολ του η Νότιγχαμ επιβλήθηκε της Άρσεναλ με 1-0 στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League και εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Στις κερκίδες του City Ground βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πανηγύρισε με τη ψυχή του τη νίκη της ομάδας του, η οποία θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Premier League.  

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Αξίζαμε την παραμονή»

Δίκαιη χαρακτήρισε την παραμονή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League o Βαγγέλης Μαρινάκης που αναφέρθηκε και στην κριτική που υπήρξε μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε το στο in.gr

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η προσευχή του για την παραμονή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League

Στις 29 Μαΐου 2022 η κάμερα είχε πιάσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προσεύχεται και να φιλάει εικόνες για να ανέβει στην Premier League η Νότιγχαμ Φόρεστ και σήμερα, 20 Μαΐου 2023, η κάμερα τον έπιασε να κάνει το πράγμα προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Φόρεστ υποδέχθηκε την Άρσεναλ και πήρε τη νίκη με 1-0, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι στην Premier League και την επόμενη σεζόν, ενώ παράλληλα έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι. Έπιασαν, επομένως, τόπο οι προσευχές του Μαρινάκη, ο οποίος πανευτυχής μετά το τέλος του αγώνα κατέβηκε και στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρεί τον προπονητή Στιβ Κούπερ και τους παίκτες του.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»