Αποθέωση Μητσοτάκη έξω από τα γραφεία της ΝΔ –  «Θα δώσουμε μαζί τον επόμενο αγώνα που ξεκινάει αύριο κιόλας»

23:06 - 21/05/2023

Συγκινημένος ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνοντας από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους οπαδούς του κόμματός του οι οποίοι τον αποθέωσαν για τον θρίαμβο των εκλογών του 2023. «Η σημερινή νίκη ανήκει σε όλους εσάς. Στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα είναι μπλε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι δούλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουμε τη μεγάλη νίκη που ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες», δήλωσε και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Δώσαμε πολλές μάχες και κρατήσαμε την χώρα όρθια και έχουμε βάλει τα θεμέλια για μια καλύτερη πατρίδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της κομματ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας