Λουτσέσκου: «Ο Ολιβέιρα δεν θα παίξει στον τελικό Κυπέλλου»
14:08 - 23/05/2023
Χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (23/5) ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αραούχο για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιζα στον τελικό του Κυπέλλου»
Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, τονίζοντας ότι η Ένωση θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Ο ... Περισσότερα
To άρθρο Αραούχο για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιζα στον τελικό του Κυπέλλου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αραούχο για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιζα στον τελικό του Κυπέλλου»
Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, τονίζοντας ότι η Ένωση θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό. Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος […]
The post Αραούχο για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Αν αποφάσιζα εγώ, θα έπαιζα στον τελικό του Κυπέλλου» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.gr