Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις»

11:38 - 24/05/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού […] The post Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μέμος Μπεγνής: Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις – Καλά θα κάνεις

Για τον θαυμασμό που δέχεται στο πρόσωπό του μέσω των social media αλλά και την απιστία, μίλησε ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» του Mega και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο. «Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές θαυμαστές και θαυμάστριες. Μία θαυμάστρια με άρπαξε και με φίλησε στο στόμα. Μπλοκάρω κόσμο στα social media, γιατί λαμβάνω πολλά περίεργα μηνύματα. Άτομα που μπλόκαρα έκαναν δεύτερο προφίλ και μου ζήταγαν το λόγο» είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής. Σε ότι αφορά την απιστία, ο ηθοποιός σημείωσε ότι: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις. Καλά θα κάνεις να απιστήσεις για να μην σου μένουν απωθημένα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις – Έχω απιστήσει πολλές φορές»

Για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, το χειρότερο ψέμα που έχει γραφτεί για τον ίδιο, αλλά και την απιστία, μίλησε ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.Για τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, το χειρότερο ψέμα που έχει γραφτεί για τον ίδιο, αλλά και την απιστία, μίλησε ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.«Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές θαυμαστές και θαυμάστριες. Μία θαυμάστρια με άρπαξε και με φίλησε στο στόμα. Μπλοκάρω κόσμο στα social […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μέμος Μπεγνής: “Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις”

Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απιστία, τις εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί και το χειρότερο ψέμα που έχει γραφτεί για τον ίδιο. “Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές θαυμαστές και θαυμάστριες. Μία θαυμάστρια με άρπαξε και με φίλησε στο στόμα. Μπλοκάρω κόσμο […] The post Μέμος Μπεγνής: “Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»