#Μέμος Μπεγνής

Ο Μέμος Μπεγνής ανοίγει την καρδιά του: “Δεν είμαι άθεος, είμαι άθρησκος”

Newside.gr
Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει σημειώσει πολλές επιτυχίες στο χώρο της υποκριτικής αλλά όλοι μέχρι και σήμερα τον θυμούνται για τον ρόλο του στο Άκρως Οικογενειακόν που υποδύθηκε τον μεγάλο γιο του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη. Μιλά για τη σχέση του με το Θεό και τη θρησκεία “Όχι, δεν είμαι θρησκευόμενο άτομο, δεν πιστεύω [...] Το άρθρο Ο Μέμος Μπεγνής ανοίγει την καρδιά του: “Δεν είμαι άθεος, είμαι άθρησκος” εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
16:00 15/02/2024

Ο Μέμος Μπεγνής εξομολογείται: «Ο πατέρας μου ήταν το μοντέλο του “Ελληνάρα” που πάντα σιχαινόμουν»

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής, ο οποίος μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του και τον χαρακτήρισε ως τον «Ελληνάρα» που πάντα σιχαινόταν. «Το πρώτο κατεστημένο με το οποίο ήρθα σε κόντρα ήταν ο πατέρας μου. Έτσι μεγάλωσε, δεν τον κατηγορώ. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι ανατράφηκαν σε πατριαρχικές […]
19:00 07/02/2024

Μέμος Μπεγνής: «Δώσαμε το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα μίλησε ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός έθιξε το φλέγον ζήτημα των […] The post Μέμος Μπεγνής: «Δώσαμε το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι» appeared first on Zappit.
00:00 13/01/2024

Τρύπη, Λουδάρος, Μπεγνής: Αποχαιρετούν το 2023 στο City Link

youfly.com
Η Τάνια Τρύπη, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Μέμος Μπεγνής θα πραγματοποιήσουν τις τελευταίες εορταστικές εμφανίσεις του 2023 στο City Link! The post Τρύπη, Λουδάρος, Μπεγνής: Αποχαιρετούν το 2023 στο City Link appeared first on Youfly.
16:58 28/12/2023

Μέμος Μπεγνής: «Οι Έλληνες μιλάμε πολύ άσχημα, είμαστε αγενείς»

zappit.gr
Ο Μέμος Μπεγνής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Νόρα Καούρη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα Χριστούγεννα, τόνισε […] The post Μέμος Μπεγνής: «Οι Έλληνες μιλάμε πολύ άσχημα, είμαστε αγενείς» appeared first on Zappit.
11:00 23/12/2023

Μέμος Μπεγνής: «Η τηλεόραση είναι μια μηχανή κρέατος, είμαστε αναλώσιμοι» (vid)

monopoli.gr
Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την πρόταση που του έκαναν να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση και αρνήθηκε.
16:53 11/12/2023

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα είμαι πάνω από ένα παιδί στα καλύτερα χρόνια της ζωής μου»

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «I love Σου Κου» βρέθηκε ο Μέμος Μπεγνής το πρωινό του Σαββάτου 4/11. To άρθρο Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα είμαι πάνω από ένα παιδί στα καλύτερα χρόνια της ζωής μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 05/11/2023

Μέμος Μπεγνής: «Προτιμώ να κάνω σχέσεις με μικρότερες ηλικίες, οι συνομήλικοι μού φαίνονται μεγάλοι»

tlife.gr
Ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο γνωστός To άρθρο Μέμος Μπεγνής: «Προτιμώ να κάνω σχέσεις με μικρότερες ηλικίες, οι συνομήλικοι μού φαίνονται μεγάλοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 31/10/2023

Μέμος Μπεγνής: Έχω βιώσει εξωσωματική εμπειρία και είχα τρομάξει πολύ

Newsit
“Εκεί που πήγα να κοιμηθώ, μουδιάζει το σώμα και ξεκολλάω και βλέπω το σώμα μου ψηλά να κοιμάται” δήλωσε ο Μέμος Μπεγνής. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής στο Πρωινό ΣουΣου και στην Χαρά Μπουτσικάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους στην τηλεόραση, την κατάθλιψη και την εξωσωματική εμπειρία που ... Περισσότερα To άρθρο Μέμος Μπεγνής: Έχω βιώσει εξωσωματική εμπειρία και είχα τρομάξει πολύ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 24/10/2023

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τον συγχώρησα για την απιστία, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το ξανακάνω»

zappit.gr
Οι δηλώσεις που έκανε ο Μέμος Μπεγνής περί απιστίας άναψαν φωτιές στο Ακόμα δεν είδες τίποτα. Η ομάδα της εκπομπής […] The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Τον συγχώρησα για την απιστία, αλλά δεν σημαίνει ότι θα το ξανακάνω» appeared first on Zappit.
15:00 15/10/2023

Μέμος Μπεγνής για τη νόσο Χασιμότο: «Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη, είχα πάρει πολλά κιλά»

govastileto.gr
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης 19/9 στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» Ο γνωστός ηθοποιός μαγείρεψε παρέα με τον Ανδρέα Λαγό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα αλλά και στην αυτοάνοση ασθένεια που αντιμετώπισε μέσω της σωστής διατροφής. «Ξεκίνησα την τηλεόραση το 1999, όταν το Star έβγαλε για πρώτη φορά ελληνικό […]
10:00 20/09/2023

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Μέμος Μπεγνής. Ο ηθοποιός μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού […] The post Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια και να μην απιστήσεις» appeared first on Zappit.
11:38 24/05/2023

Μέμος Μπεγνής: «Άτομα που μπλόκαρα στα social media έκαναν δεύτερο προφίλ και μου ζήταγαν το λόγο»

NewsBomb
Για την απιστία, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε πως τη συγχωρεί και το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό.Περισσότερα...
11:26 24/05/2023

Τάνια Τρύπη, Γιώργος Κοψιδάς και Μέμος Μπεγνής σε εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άλογα

NewsBomb
Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη μας καλεί να ευαισθητοποιηθούμε για τον πιο πιστό συνοδοιπόρο μας στην ιστορία της ανθρωπότητας. Τα άλογα.Περισσότερα...
11:12 23/05/2023

Μέμος Μπεγνής: «Άγιος είναι ο block στα social media, υπάρχει πολύ αρρωστίλα»

zappit.gr
Την Ελίνα Παπίλα συνάντησε ο Μέμος Μπεγνής, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1. Μεταξύ […] The post Μέμος Μπεγνής: «Άγιος είναι ο block στα social media, υπάρχει πολύ αρρωστίλα» appeared first on Zappit.
17:34 13/05/2023

Μέμος Μπεγνής για Αλέξη Γεωργούλη: «Βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο όμορφο και πετυχημένο»

zappit.gr
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος της Ελίνας Παπίλα στο πλατό της εκπομπής «Είμαστε μαζί» το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΑΝΤ1. Μέσα […] The post Μέμος Μπεγνής για Αλέξη Γεωργούλη: «Βρήκαν ευκαιρία να σταυρώσουν έναν άνθρωπο όμορφο και πετυχημένο» appeared first on Zappit.
16:16 13/05/2023

"Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες του Ι. Βέρν." στο Θέατρο Πάνθεον

patrasevents.gr
Κινηματοθέατρο ΠάνθεονΚυριακή, 14 Μάϊ 2023 11:30Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS παρουσιάζουν το έργο του Ιούλιου Βέρν που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους "Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες" σε πρωτότυπη μουσική και στίχους ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής, οι οποίοι μετά τη θεατρική παράσταση "Το Όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά θα δοκιμαστούν σε νεες περιπέτειες. Ο Γιάννης Παπαθανασίου μετά από την παράσταση "Το Όνειρο του Σκιάχτρου" του Ευγένιου Τριβιζά...
20:04 03/05/2023

Μέμος Μπεγνής: «Γνωρίζομαι με τον Αλέξη Γεωργούλη, είναι λυπηρό»

zappit.gr
O Μέμος Μπεγνής μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους με αφορμή την συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο […] The post Μέμος Μπεγνής: «Γνωρίζομαι με τον Αλέξη Γεωργούλη, είναι λυπηρό» appeared first on Zappit.
08:14 27/04/2023

Μέμος Μπεγνής: Μοναδικές εικόνες από το ταξίδι του στην Μπανγκόκ

okmag.gr
Στην Μπανγκόκ ταξίδεψε ο Μέμος Μπεγνής. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μοιράζεται εκπληκτικές εικόνες. Ο ηθοποιός μας δείχνει το Μεγάλο Παλάτι, τον Ξαπλωμένο Βούδα, την China Town και τον Μεγάλο Βούδα της Ταϊλάνδης. Κατέγραψε ακόμα το μοναδικό φαινόμενο του τρένου που περνάει μέσα από την αγορά στην Ταϊλανδη όπως θα δείτε στην gallery […] The post Μέμος Μπεγνής: Μοναδικές εικόνες από το ταξίδι του στην Μπανγκόκ appeared first on OK! Magazine.
11:14 11/04/2023

Μάκης Δελαπόρτας: Τα Backstage του ελληνικού σινεμά

olympia.gr
Την Δευτέρα 27 Μαρτίου 8 το βράδυ, η νέα παρουσίαση του βιβλίου του Μακης Δελαπορτας “Τα Backstage του ελληνικού σινεμά” από τις εκδόσεις Άγκυρα, στην Γλυφάδα σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη εικόνες, ιστορίες πίσω από την κάμερα και πολύ τραγούδι… Θα τραγουδήσουν αλφαβητικά: Γερασιμος Ανδρεάτος, Μπέσσυ Αργυράκη, Φωτεινή Δάρα, Κωνσταντινα, Μέμος Μπεγνής, και Σταύρος Σαλαμπασόπουλος… […] Μάκης Δελαπόρτας: Τα Backstage του ελληνικού σινεμά - olympia
17:02 23/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load