Στάνκοβιτς: «Γράψαμε ιστορία»

00:30 - 25/05/2023

Στάνκοβιτς: «Γράψαμε ιστορία» 25/05/2023 «Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να το περιγράψω», δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την κατάκτηση του νταμπλ ο πορτιέρο της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς.  «Γράψαμε ιστορία», συμπλήρωσε ο Αυστριακός κίπερ της Ένωσης, ο οποίος παραδέχθηκε: «Δεν περίμενα να έχει αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι μετά την κόκκινη κάρτα. Αυτή η νίκη είναι δείγμα της προσωπικότητας αυτής της ΑΕΚ, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ». Καταλήγοντας, ο Στάνκοβιτς επισήμανε: «Είναι απλά τέλειο αυτό που έγινε. Ίσως έκανε καλό που δεν βγήκε η ομάδα πέρυσι στην Ευρώπη, για να γνωρίσει ο προπονητής και την ομάδα καλά. Πρέπει να

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάνκοβιτς: «Νίκη προσωπικότητας αυτής της ΑΕΚ, γράψαμε ιστορία»

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Τσίτσαν Στάνκοβιτς, μετά την επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας έκανε λόγο για νίκη προσωπικότητας και επισήμανε πως η Ένωση έγραψε ιστορία.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Στάνκοβιτς: «Γράψαμε ιστορία- Δείγμα της προσωπικότητας αυτή η νίκη»

Οι δηλώσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στη Cosmote TV. Διαβάστε τις δηλώσεις του Αυστριακού γκοκίπερ Τσίτσαν Στάνκοβιτς, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναλυτικά: Είναι εκπληκτικά τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Γράψαμε Ιστορία.Δεν περίμενα να έχει αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι μετά την κόκκινη κάρτα. Αυτή η νίκη είναι δείγμα της προσωπικότητας αυτής της ΑΕΚ, […] The post Στάνκοβιτς: «Γράψαμε ιστορία- Δείγμα της προσωπικότητας αυτή η νίκη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φασούλας κατά Λιόλου- Επίτιμος πρόεδρος στην ΕΟΚ μόνο ο Γκάλης

Ο Πανσερραϊκός θέλει για ακόμη δυο χρόνια τον Γραρσία

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην ΑΕΚ για τα γεγονότα με Περιστέρι

Ξεκαθαρίζει του Μπάμπα για Παναθηναϊκό

Σε σχηματισμό... Μακάμπι ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Οι παίκτες που αποθέωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το «διπλό» στο Βελιγράδι