Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ πήρα την απόστασή μου από τον Πατέρα Αντώνιο, ο Πάνος Μουζουράκης του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης»

09:00 - 25/05/2023

Με αφορμή το βίντεο που ανάρτησε ο Πάνος Μουζουράκης, λίγο πριν τον γάμο του με την Μαριλού Καζάρη, και μια […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εγώ πήρα την απόστασή μου από τον Πατέρα Αντώνιο, ο Πάνος Μουζουράκης του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιμτσιλή: «Εγώ πήρα απόσταση από τον Πατέρα Αντώνιο, ο Μουζουράκης έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης»

«Το ότι ο Πάνος, παρά τα καταγγελόμενα θέλει να δείξει ότι εγώ είμαι εδώ και του φόρτωσαν σκάνδαλα και δεν…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Εγώ πήρα την απόστασή μου από τον Πατέρα Αντώνιο, ο Πάνος Μουζουράκης του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης"

"Ήμουν στη Μυτιλήνη σε εκδήλωση της Κιβωτού με τον Πάνο, τα δύο κεντρικά πρόσωπα και δεν ήρθε, έστειλε ένα μήνυμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Σπύρος Χαριτάτος: Ξέσπασε για το ντροπιαστικό περιστατικό σε βάρος ΑμΕΑ – «Όλοι μας λίγο ή πολύ έχουμε ένα είδος αναπηρίας»

Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ντρέπομαι πραγματικά, με αυτά που βλέπω, να πω ότι δεν έχω χρόνο»

Φαίδρα Δρούκα: «Αυτό ήταν το μόνο ζήτημα για το οποίο δεν έκανα ποτέ πισωγύρισμα»

Έρωτας φυγάς: Η Αθηνά αφήνει από ένα γράμμα στον καθένα για να τους αποχαιρετήσει

Αντέδρασε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την προσωπική της ζωή: «Πρέπει να βγω στο Σύνταγμα να πω τι μου συμβαίνει;»