Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: «Έχω κάνει κι εγώ κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης»

09:56 - 25/05/2023

Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε ένα… ιδιαίτερο βίντεο για τον γάμο του το Σάββατο 27 Μαΐου στην To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: «Έχω κάνει κι εγώ κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: «Έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης»

Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται και το ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε στα social media για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαίου σχολίασαν και στο Mega Καλημέρα.Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται και το ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε στα social media για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαίου σχολίασαν και στο Mega Καλημέρα.Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης»

Το ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης στα social media για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελεονώρα Μελέτη: "Έχω κάνει κι εγώ κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης"

"Δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της