Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: «Έχω κάνει κι εγώ κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης»
09:56 - 25/05/2023
Ο Πάνος Μουζουράκης έκανε ένα… ιδιαίτερο βίντεο για τον γάμο του το Σάββατο 27 Μαΐου στην
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: «Έχω κάνει κι εγώ κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη για Πάνο Μουζουράκη: «Έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης»
Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται και το ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε στα social media για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαίου σχολίασαν και στο Mega Καλημέρα.Ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύεται και το ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε στα social media για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαίου σχολίασαν και στο Mega Καλημέρα.Η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης»
Το ιδιαίτερο βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης στα social media για τον γάμο του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ’ αμάξης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr