Καταγγελία από τον πατέρα μαθητή Δημοτικού: «Η κόρη μου βρέθηκε δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου»
18:13 - 25/05/2023
«Φοβόταν να μιλήσει στο σχολείο, μας τα είπε στο σπίτι», αποκάλυψε ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας, που φοιτά σε σχολείο των βορείων προαστίων Ανατριχιάζει η καταγγελία που έκανε πατέρας μαθήτριας Δημοτικού σχολείου στα βόρεια προάστια. Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην Α΄Δημοτικού, μιλώντας στο MEGA, είπε στη μητέρα του: «Μαμά, θέλω […]
The post Καταγγελία από τον πατέρα μαθητή Δημοτικού: «Η κόρη μου βρέθηκε δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανατριχιαστική καταγγελία πατέρα: «Η 7χρονη κόρη μου βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου» (vid)
Σοκάρει η καταγγελία πατέρα, σύμφωνα με την οποία η 7χρονη κόρη του βρέθηκε φιμωμένη με ταινία και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου.
Διαβάστε το στο Καταγγελία- σοκ: «Η 7χρονη κόρη μου βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου»
Σοκάρει η καταγγελία πατέρα, σύμφωνα με την οποία η 7χρονη κόρη του βρέθηκε φιμωμένη με ταινία και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου, σε περιοχή των Βορείων Προαστίων, όπου το παιδί πηγαίνει καθημερινά σχολείο. Όπως ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά, ούτε η διεύθυνση του σχολείου ούτε κάποιος εκπαιδευτικός ενημέρωσαν. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας στην εκπομπή Live News […]
Το άρθρο Καταγγελία- σοκ: «Η 7χρονη κόρη μου βρέθηκε φιμωμένη και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣοκαριστική καταγγελία: 7χρονη μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου
Σοκ προκαλεί ένα νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού απέναντι σε 7χρονη μαθήτρια. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας της, η μαθήτρια βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠώς αποκαλύφθηκε το bullying στην 7χρονη που βρέθηκε φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου
Οργή προκαλεί το νέο περιστατικό bullying σε 7χρονη, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της στο Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, εκείνος και η σύζυγός του έμαθαν για ό,τι συνέβη στην κόρη τους από την ίδια την 7χρονη. «Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια
Το άρθρο Πώς αποκαλύφθηκε το bullying στην 7χρονη που βρέθηκε φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΣοκ από την υπόθεση bullying σε δημοτικό: Η 7χρονη που βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες «ήταν πολύ συγχυσμένη»
Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για το περιστατικό από το σχολείο
Διαβάστε το στο news.grΣοκαριστική καταγγελία: 7χρονη μαθήτρια Δημοτικού βρέθηκε δεμένη & φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου!
Σοκάρει η καταγγελία πατέρα, σύμφωνα με την οποία η 7χρονη κόρη του βρέθηκε φιμωμένη με ταινία και δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου, σε περιοχή των Βορείων Προαστίων, όπου φοιτά. Όπως καταγγέλλει ο πατέρας στην εκπομπή Live News του Mega, το περιστατικό αποκαλύφθηκε από την ίδια τη μαθήτρια της Α’ Δημοτικού, αφότου σχόλασε. Όπως ο ίδιος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠώς αποκαλύφθηκε το bullying στην 7χρονη που βρέθηκε φιμωμένη στις τουαλέτες σχολείου
Οργή προκαλεί το νέο περιστατικό bullying σε 7χρονη, που σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα της, βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της στο Νέο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, έμαθαν για ό,τι συνέβη στην κόρη τους από την ίδια την 7χρονη. «Μας είπαν οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση», …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΚαταγγελία-σοκ πατέρα 7χρονης μαθήτριας: «Βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»
Το παιδί θα μιλήσει με ψυχολόγους της προστασίας ανηλίκων
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚαταγγελία σοκ: «Η κόρη μου βρέθηκε δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου»
«Φοβόταν να μιλήσει στο σχολείο, μας τα είπε στο σπίτι», αποκάλυψε ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας, που φοιτά σε συγκρότημα των βορείων προαστίων Ανατριχιάζει η καταγγελία που έκανε πατέρας μαθήτριας Δημοτικού σχολείου στα βόρεια προάστια. Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της 7χρονης μαθήτριας που πηγαίνει στην Α΄Δημοτικού, μιλώντας στο MEGA, είπε στη μητέρα του: «Μαμά, θέλω […]
Το άρθρο Καταγγελία σοκ: «Η κόρη μου βρέθηκε δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr