Σίσσυ Χρηστίδου: «Δε θα στείλουμε τηλεοπτικό συνεργείο στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη»
14:16 - 27/05/2023
Το βίντεο που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη σχολιάστηκε σχεδόν σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Το πρωί του Σαββάτου 27/5 και η Σίσσυ Χρηστίδου με την ομάδα της τοποθετήθηκαν ανοιχτά στο «Χαμογέλα και πάλι». Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: «Πιστεύω ότι λέει ακριβώς αυτό […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Οφείλω το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη»
Η εμπειρία της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και η αποκάλυψη για την τηλεοπτική της διαδρομή και τη σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη.
Διαβάστε το στο Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Οφείλω το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη»
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θυμάται τις στιγμές της στον ΑΝΤ1 και συγκινείται
Διαβάστε το στο NewsBombΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Οφείλω το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη»
Αρκετά χρόνια πίσω, στη συμμετοχή στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, γύρισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τη νέα εκπομπη ΑΝΤ1 Flashback με παρουσιαστές την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη.
Διαβάστε το στο thebest.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: Οφείλω το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη
Το χρόνο πίσω γύρισε, αρκετά χρόνια μάλιστα, και συγκεκριμένα τον καιρό που συμμετείχε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το βράδυ του Σαββάτου (27/05) μέσα από τη νέα εκπομπή ΑΝΤ1 Flashback με παρουσιαστές την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα ΡάπτηΤο χρόνο πίσω γύρισε, αρκετά χρόνια μάλιστα, και συγκεκριμένα τον καιρό που συμμετείχε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το βράδυ του Σαββάτου (27/05) μέσα από τη νέα εκπομπή ΑΝΤ1 Flashback με παρουσιαστές την Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα ΡάπτηΗ αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Οφείλω το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη»
Αρκετά χρόνια πίσω, στη συμμετοχή στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, γύρισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ του Σαββάτου μέσα […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Οφείλω το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα στη γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr