Στήθος κοτόπουλο με κρεμώδη σάλτσα κάπαρης

22:10 - 27/05/2023

Υλικά 4 μισά στήθη κοτόπουλου 1 κ. γλ. πιπέρι 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. αποξηραμένο άνηθο 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος 2 κ. σ. κάπαρη 3 κ. σ. βούτυρο Εκτέλεση Αλατοπιπερώστε τα στήθη κοτόπουλου με αλάτι, άνηθο και σκόνη σκόρδου. Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Τοποθετήστε τα στήθη στο τηγάνι και αυξήστε τη φωτιά σε μέτρια προς υψηλή. Γυρίζετε συχνά το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές, περίπου 5 λεπτά. Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια και μαγειρέψτε 5 έως 7 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το στήθος και εσωτερικά. τοποθετήστε το κοτόπουλο σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και καλύψτε το με αλουμινόχαρτο. Επιστρέψτε το τηγάνι στη φωτιά και αυξήστε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!